piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani Krynicka ma ugasić pożar roszczeniowy w Łomżyńskim Szpitalu!

Autor: kwinto7 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 07-03-12 12:28

Co, którzy go przywieźli to jakieś kołtuny. Transportowac kilagramowego psa w bagazniku. Widziałem ich wracając z pracy, pies najpierw im uciekł a potem ganiali go po ulicy wstrzymując ruch potem pies wpadł przez brame na ogrodzona działke. Widać zrezygnowali i pies poszedł w las. To było w poniedziałek.Wiec jesli nie trafił pod jakiś dach to przy tych przymrozkach - Dobry Jezu a Nasz Panie ... .

Ja nikogo nie osądzam i nie jestem żadną idiotką, więc darujcie sobie inwektywy. Zrobił tak bo chciał pomóc, a że wyszło jak wyszło to nie jego wina, a moja bo to ja nie dopilnowałam psa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani Krynicka ma ugasić pożar roszczeniowy w Łomżyńskim Szpitalu!

uzasadnij !

Może i zwiewał bo mieszkam niedaleko szkoły być może ktoś chciał go złapać! A Ty kobieto myślisz, że będziesz mnie bezkarnie obrażać? Nie jestem Twoją koleżanką i raczej nigdy się nie zniżę do takiego poziomu!!!!!!!!!!!!

Kiedy u nas ?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,59154,title,Zostan-ksiedzem-Gwarantujemy-prace-i,wid,14336941,wiadomosc.html

Wnioskuje ze "studentka" po janskim lub agrobiznesie.

Szukam kontaktu z użytkownikiem kwinto7, gdyż jest to osoba, która po raz ostatni widziała mojego psa żywego. Bardzo proszę o kontakt! Chciałabym wiedzieć gdzie dokładnie był widziany mój piesek?

schizofrenika popiera Crazy Zdziś wcale mnie to nie dziwi - glupota widać zaraźliwa jest ..... nawet po nicku to widać że jełopy się popierają. i nie ważne o meritum sprawy .... zlikwidować straż miejską bo ,,glupi szalony czy jak tam to tłumaczyć ma tyle do powiedzenie..... jest demokracja i owszem ale nie anarchia . Nawet głupki mogą się jednać w swym przekonaniu i mają do tego prawo , pisać mogą że likwidują itp. i tyle w tym temacie . Wszystkim obrońcom tego niedorozwoja zadaję pytanie ... czemu już nawet sam się nie broni , nie pisze , czekamy na wspaniały film w tvn .
Robciu ewidentnie jest niezrównoważony psychicznie masz rację i tylko wspólczuć jemu . I tu apel do Pana M. T. bo tak swoje dane opublikował kręcąc ten film ... nerwosan niech pije , zioła jakieś a jeśli już za poźno to farmakologicznie trzeba sie leczyć ... i cytując jego wpisy ... przyjdzie czas... że lek zadziała

ja ci ręki nie podaję wiec cicho mi tu o poziomach brrrr aż mną wstrząsnęło, co też internet z takich bab jak irenaka robi !!!!

ostatnio ? - w kuchni , w jednym z łomżyńskich chińczyków

Autor: robciu (---.146.236.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl)
Nie chodzi mi o sam browar i piwo, tylko kiepski jest spot.

http://www.youtube.com/watch?v=uGmdMVgpOwc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5wEAI0TOx18

hej mam takie pytanie czy ktoś z was wie może coś na temat usuwania zębów pod narkozą i robienia protezy? tzn chodzi mi o to żeby to wszystko odbywało się w ciągu paru dni, dodam że słyszałam że robią coś takiego w Białymstoku ale gdzie i za ile to nie mam pojęcia czy ktoś z was mógłby mi pomóc z góry dziękuje:)

dla ciekawskich dodam że nie chodzi tu o mnie...

Irenaka

może Ty zapytaj Andzię C , on ostatnio cieczkę miał , to może i ta Twoja psina za nim poszła ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org