Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teksty Andyj to zniesławienia.Prokurator powinien się tym zająć !!! |
a to sie M. ucieszy, poprzednio nie bylo nas w lomzy jak mial byc ten koncert i M zalowal, ze nie pojdzie na ten koncert. zgadnijcie gdzie bedziemy 26.09. o 20:00 ;)) Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teksty Andyj to zniesławienia.Prokurator powinien się tym zająć !!! |
Maja ludzie pomysły i pieniądze tylko co z tego ,jezeli brak jest przemysłu.Od samego handlu poprawy nie bedzie wręcz odwrotnie Ci co planowali coś zrobić teraz będą sie zastanawiać czy warto w to miasto inwestowac.Zasada jest bardzo prosta jeżeli ty nie dasz mi zarobić to ja tobie tez.Mozna powiedzieć ,że obcy kapitał zainwestuje......tak ,ale tylko po to, zeby jak najwięcej wydoić kasy .......Chyba jednak coś zainwestują bo Via Baltica ma przebiegać przez Łomżę................))) michal
|
|
Kto chce nalezec do mojej bandy?, zakladam "Bande Tarczyna" , bedzimy gnebili innych :) czyli tych co sa przeciwko 4lomza :))) , sa chetni? GoRbI
|
|
siedziba bedzie w ratuszu, wygospodaruje sie jakis pokoik i szafki na bejzbole i bedziemy lali i kopali barzb
|
|
Czy to miala byc obraza, bo nie do konca rozumiem? Poza tym: "życzy"... klaniam sie nisko
|
|
dzial ogloszeia sie przepelnia. Szczegolnie gdy jedna osoba da 20 ogloszen na raz. Dajcie z 5 glownych kategorii. Np. RTV & AGD & KOMPUTERY, PRACA, MOTORYZACJA, NIERUCHOMOSCI, INNE Bratniak
|
|
:))
|
|
Chyba nie taniej - a raczej taki format...Słucham ale czekam kiedy coś się zmieni.. Różne są gusta.. Zawsze można włączyć płytę
|
|
|
Ten koleś co śledzi i wlepia to nie przypadkiem jakieś wcielenie por Borewicza - pewnie marzenie z młodości, albo nieszczęśliwa młodość na trójkołowym rowerku (a koledzy mieli takie fajne - dwukołowe) Arczi
|
|
Prawda. Zwracam honor. To co napisałem powyżej wynika z faktu, że nie zaglądam tam bardzo często (jakoś długo się u mnie otwiera), a kiedy byłem tam ostatnio właściwie na pierwszej stronie nie było nikogo poza adminem, Waldemarem i jakąś informacją z logo kultury... Faktem jest jednak, że czasami 4lomza ma/miewało własne informacje, a w wykazie ich nie ma, natomiast radiobab był tu cytowany nawet z odsyłaczem na ichnią stronę a nie tylko z logo...
|
|
Słuchając tych smutnych? kawałków można popaść w depresję
|
|
hanka dzieki, ze sie o mnie troszczysz, ale nie trzeba. co do miasta, to z tego co pamietam, nie mowielm nigdzie, ze ma dac pieniadze. poza tym miasto ma kase na rozne cele, czesto chybione. jak zwykle jedni ludzie sa przychylni, inni nie, na tym polega dyskusja. ciekawe, ze logiczne argumenty padaja tylko od jednej ze stron, druga lubi wycieczki osobiste (z jakiego to radia ja znam ten styl?) a co do swoich... watpie, by cmentarz w Lomzy (nie jest wazne jaki) byl sprawa jakiegokolwiek grajewiaka. swoja droga zastanawiam sie, skad u polaczkow taka alergia na zydow. czy to tylko ciemnota, czy takze kompleks? bo z pewnoscia glupota, wieksza niz ustawa przewiduje.
|
|
Rozebrać i postawić na nowo tak jak to było ze starym "ekonomikiem". Tylko kto da na to pieniądze... może UE?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |