Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Duduś POkazał jak bardzo się tego wstydzi |
ja to cię mogę pozdrowić jak i przywitac z moim butem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Duduś POkazał jak bardzo się tego wstydzi |
I zupełnie niereformowalna. Jednak masz tam w środku pusto. Porażka.
|
|
nie wiem dokładnie co to jest ale wygląda ładnie :P Agencja Reklamy i Wizerunku Émclat https://www.facebook.com/Emclat?sk=info
|
|
raqlan - hahahahahahahhaahahaha no roz#ebałeś mnie tym swoim wpisem :D żartowniś :D czytanie ze zrozumieniem opanowałeś na sto procent:D
|
|
piora wszystko za stara Mazowiecka( z tylu) samochod, dywany ,tapicerke) samochody
|
|
on nie czyta ze zrozumieniem :):) On jak twierdzi sam ,czyta uważnie :):) Czyli : uważa jak czyta ale nie uważa na to co czyta:):):):) rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Na zewnątrz czy w środku ? Szanowny przedmówco marudo ... ... nie bierz do siebie tego co powiem ponieważ cie nie znam tak dobrze jak tych o których tu się wypowiem. Gówno w ładnym papierku też ładnie wygląda i dobrze się prezentuje - dobrze się sprzedając co widać słychać i czuć nie tylko w sklepach na religijnej ziemi Łomżyńskiej i na zdjęciach - różnych ulotek również w reklamie radiowej nie tylko w audycjach które lokują gówniany produkt również w Rado N nie tylko Radio M Nadzieja powszechnie uznana za matkę głupich a Maryja powszechnie uznana za matkę kościoła. Świadectwo Prawdy dane przez Jezusa własnym życiem Bożym spisane w Ewangelii jest dla nich lustrem - jak Oni - narcystyczni pozoranci w nim wyglądają ? (retoryczne) O czym to świadczy ...
|
|
"Kapłani którzy zajebali Jezusa" - Andrzeju dobrze sie czujesz.? Serio to od tej lodowki.? Wspolczucie. Czemu Cie az tak ponosi i kogos tam wyzej nazwales "frajerem" i bluzgasz w swoich postach. Przeciez to niezgodne z Twoim wychowaniem i kultura. Naprawde idz stad, a sprawisz wielu ludziom przyjemnosc. Nic tylko cytowac umiesz. urbi et orbi !
|
|
taa Z Twojego punktu widzenia stojącego przed twoim "własnym" lustrem Jezus zapewne też był idiotą skoro "dął się ukrzyżować" kapłanom działającym w imieniu Jego Ojca (?) O czym to świadczy ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Pelno tego na allegro.Rozbieznosc cenowa duza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |