Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielka Brytania: sprzeciw wobec dyktatu LGBT w piłce nożnej |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielka Brytania: sprzeciw wobec dyktatu LGBT w piłce nożnej |
kingusia :) A ja cię widziałem , ładnie ci w fiolecie :):) Powinien robić to systematycvznie żeby ci nie schodziło z oczu :):):)
|
|
Ostatnio czytałem artykuł o gościu z Białegostoku, który jest mistrzem ceremonii pogrzebowej. Nurtuje mnie takie pytanie : Czy w Łomży jest ktoś taki , kto poprowadzi taką ceremonię za księdza? Przecież w tych czasach nie wszyscy chcą być pochowani w obrządku katolickim. Może to dobry interes?
|
|
koleżanka powinna jak najprędzej uciekać z takiego związku! Jak można kochać kogoś kto tak krzywdzi? To się nie zmieni po ślubie! A kolo chyba sam nigdy dobrze wpier...l nie dostał...
|
|
Nie marudź to zmiana tematu. Po prostu zaciekawił mnie ten temat, a kto wie może kiedyś?
|
|
|
|
Dran, a niby dlaczego młody człowiek ma pracować za płacę mniejszą niż minimalna? Chyba po to, żeby od młodości dorabiać się garbu na plecach, być niewolnikiem łomżyńskiego dorobkiewicza i dawać przyzwolenie na działalność szarej strefy. Zawsze można wychodzić z takiego założenia jak Ty, lepiej 800 zł, niż wcale, ale do czego to prowadzi?, do podwyżek Zus-u, dla pracodawców, do podwyżek podatków, no bo przecież i tak sobie jakoś radzą, prawda?, a w rzeczywistości do ich upadku i przekazania pałeczki handlującym zagranicznym koncernom, które nie płacą w Polsce podatków i jeszcze większa dziura w budżecie. Kto ją ma potem zapełnić?, ludzie z własnych emerytur, na które odkładali latami?, nieżyjący, po obniżce zasiłków pogrzebowych dla rodzin, bo nieboszczykowi i tak wszystko jedno?, czy wpm pracująca za grosze?, żeby pracodawcę było stać na odprowadzanie daniny dla państwa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |