Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homolobby w krk (czyli 80% całości) pograzone dzis w smutku |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homolobby w krk (czyli 80% całości) pograzone dzis w smutku |
Irenka nie przejmuj się trollami udzielającymi się w temacie. Są tego plusy... temat szybko nie zniknie z pierwszej strony.
|
|
Granda :) Daj sobie spokój :) Gimnazjum do neta sie dorwało to i szaleje:) Za kilka dni wsiada na deskorolki i przestana pisac :):)
|
|
wpm.-12000tys. na koncie w trzy lata.WOW to masz fortunę!!!Piszesz głupoty że w Łomży jest dużo pracy,tylko ludzie są wybredni.Szukam od października i tak naprawdę liczą się tylko znajomości.Ktoś z ''ulicy'' w zasadzie nie ma szans.A co do pracodawców,czasem idiocieją.pamiętam ogłoszenia na sprzątaczkę,CV+zdjęcie.Moim zdaniem to wielka przesada.
|
|
<<<<<<<<<<<agaxd<<<<<<<<<<<< JA POPRACUJE JESZCZE 5LAT I KUPIE SOBIE WLASNE MIESZKANIE,WIEKSZOSC LUDZI TYLKO NARZEKA A ZA PRACE SIE NIEWEZMIE,BO IM SIE NIEOPLACA,KOSZMAR A NARZEKAC SIE OPLACA I BIADOLIC JAK MI CIEZKO.
|
|
wpm.... utor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 22-09-11 18:14 Firma placi mi 1000 zl netto za 8 godzin dziennie,jest to ok czy malo?siedze tylko za biurkiem i mam malo pracy. Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 29-09-11 11:12 jakie uslugi,ja mam lokal do wynajecia,wykonczony,gotowy 62m2 w super miejscu za 600 zl brutto. Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 29-09-11 11:21 na Mazowieckiej 1 Re: Praca DENTEX - nowe Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 29-09-11 12:24 pracowalem tam 1000 zl za 10-12 godzin dziennie. Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 06-09-11 21:19 Czy wy widzicie jak Polska z Niemcam gra?ja bym tym naszym baranom zrec niedal za to jak oni graja,wstyd na caly swiat,do gnoju a nie do pilki. Czy teraz pojmujesz wpm ? Jak można Ciebie traktować poważnie, jak powiedz jak ? !!
|
|
Masakra ...
|
|
|
MEGAN<<<<<<<<<<<<<<<POD KOGO TY SIE PODSZYWASZ TU?TU JEST FORUM DYSKUSYJNE A NIE ZEBY BZDURY WYPISYWAC,NIEPOJETE RZECZY Z KSIEZYCA WZIETE,KAZDY MA PRAWO SWOJA OPINIE DODAC TU;A TOBIE NIE MUSI SIE PODOBAC.
|
|
Oczywiście żywność to tak skromnie,bez wyskoków.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |