Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksiądz pisał do 13-latki, że jest niezłą kocicą. Prokurator przestępstwa się nie dopatrzył |
Kowalski niby skad masz takie info ze 30 osob dostanie dotacje? Jak wiadome jest ze dofinansowanie otrzymaja 53 osoby... Jest przeznaczony na to prawie 1 milion zl; dokladnie 954tys zl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksiądz pisał do 13-latki, że jest niezłą kocicą. Prokurator przestępstwa się nie dopatrzył |
Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net) Data: 08-03-12 18:47 NIEWAZNE ZA ILE,NAJWAZNIEJSZE ZE NIE JESTEM TRUTNIEM ZE SAMA NA SIEBIE ZAROBIE,ZE NIE STOJE W KOLEJCE PO ZAPOMOGE BO MI SIE NIEOPLACA PRACOWC,POWINNISCIE SIE WSTYDZIC!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyżby na pewno?Jak mieszkasz z rodzicami to nim w pewnym stopniu jesteś.Napiszesz zaraz,że dokładasz się do czynszu,żywności i innych potrzeb.W takim razie z Twojej pensji 800 zł nic Ci nie zostaje.No ale Ty twierdzisz,że jak dla Ciebie to wystarczająco.Wnioski są takie,że:zamierzasz mieszkać z rodzicami do końca życia albo czekasz na partnera/kę który/a zarabiałby duuużo więcej niż 800zł(czyli przeczysz sam/a sobie) Wpm życzę Ci(i to nie jest złośliwość,tylko nauka życiowa)żebyś kiedyś wyprowadził/a się od rodziców,zamieszkał/a ze swoim partnerem/ką(który/a też niech zarabia 800 zł) i godnie utrzymał/a za 1600 zł netto. A i już nie bądź tak cyniczna/y. facmen
|
|
Re: Ksiądz pisał do 13-latki, że jest niezłą kocicą. Prokurator przestępstwa się nie dopatrzył |
Bylem z miesiąc temu, to jakaś dziewczyna co tam pracuje mi mówiła, że 30 osób już jest wyznaczonych i one idą na kurs. O tych 53 osobach dowiaduje się tutaj. Może dostali więcej kasy.
|
|
Nadal proszę o pomoc!!!!
|
|
Bo przyjaciel...to największy skarb;)
|
|
Wpm wypowiada się z pozycji pracodawcy, bo nim jest. Płaci najniższą możliwą krajową, a swoimi postami stara się usprawiedliwić i udowodnić, że to co oferuje to worek pieniędzy. Nie jest płci żeńskiej, na to wskazuje wiekszość wypowiedzi. Mylę się ? ***** ***
|
|
MEGAN <<<<<<<<<<<<<<<NIEZNAM CIE ALE TO WSZYSTKO CO PISZECIE BARDZO MNIE INERESUJE,TYLKO WASZE PODEJSCIE DO ZYCIA MNIE ZALAMUJE,A POZATYM RODZICOM DAJE 200ZL MIESIECZNIE 300zl ODKLADAM NA KONTO I 300zl ZOSTAJE MI NA BALANGI CIUCHY ITD.Pozatym pracuje juz 3 lata i mam juz z odsetkami 12000 tys zl na koncie.
|
|
madziara :-) gęba mi sie śmieje że sie spodobały, Mają jeszcze jedną zaletę oprócz tego że są piekne to nigdy nie zwiędną, szczerze ofiarowane trollicom :-) ***** ***
|
|
no i gdzie te filmiki:)
|
|
Masakra ...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |