Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odtajniony Orzeł z kasty |
Obelix, wpm ma i da 1000 za meterek !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odtajniony Orzeł z kasty |
hehe dobre ale kwiaciarnia w porządku ta jest,też polecam innym
|
|
nie no bez lipy :)
|
|
ceny zaczna spadac jak zmniejsza sie doplaty dla rolnikow albo skladki na krus beda takie jak zusowskie. wtedy popyt w lomzy sie zmniejszy i ceny poleca. ___________________________________________
|
|
Poza tym, spójrz niżej. "Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy." :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak, twoja stara poda
|
|
ka_rol jak juz uda ci sie ja spotkac na zywo to sadzac z tego jak i co pisze to ty z tym swoim 'pomuc' i 'na prawde" biedny bedziesz................................. powodzenia. przyda ci sie. ____________________________________
|
|
zezol to mój chyba z 45 nick:))))))))) no ale dobrze że po raz kolejny debila z siebie robisz:))))) zaucha (---.1and1.pl) zaucha (---.ovh.net) Andy C (---.1and1.pl) Andy C (---.ovh.net)
|
|
A zez i tak w razie czego odpowie za jeden artykuł:)
|
|
|
Audrey tylko że ja walczę o to czego jeszcze nie straciłam, co jest.. Ale gdybym się teraz dowiedziała czegoś co się stało i nie odstanie - to byłby definitywny koniec..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |