Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska bechawiorystyczna |
Dobrowolne umieszczanie danych na portalu a rozpowszechnianie ich w innych miejscach to zasadnicza różnica. Wrzucając gdziekolwiek zdjęcie na którym nie jesteś sam wypadałoby mieć zgodę osób które są na tym zdjęciu bo można mieć nieprzyjemności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska bechawiorystyczna |
Ja tez nie wierzę w takie przyjaźnie! to po prostu mało prawdopodobne.Nie bądź naiwna gdyby on chciałby jej pomagać to by i ciebie w to zaangażował.Z autopsji wiem jak działa taki mechanizm,najpierw jest pomysł żeby naprawdę pomóc i wesprzeć potem atmosfera się rozluźnia i w końcu ta przyjaciółka postanowi się odwdzięczyć za pomoc i się stało... Reszta zależy od twojego męża jeżeli myśli trzeźwo to się otrząśnie i wróci z podkulonym ogonem jeżeli nie to życie szybko go do pionu postawi i obudzi z cielęcego zauroczenia.Masz dziecko i teraz skup sie na nim i po prostu przeczekaj! Nic na siłę nie zrobisz! A tym bardziej jak tam pisali wyżej żadnych orgii albo dziwactw w tej sferze bo zrobisz mu w głowie totalny bałagan i możesz dostać rykoszetem.Ja to przechodziłem tylko z odwrotnie i też był przyjaciel który mnie po plecach klepał i zapewniał jaki to on wierny a za plecami doprawiał mi poroże.Teraz jest wszystko inaczej żyjemy ze sobą ale obok i na sucho.Coś się zepsuło coś wypaliło ale został rozsądek i dzieciaki.Myślę że na twój problem nie ma żadnej pewnej recepty no oprócz rady żebyś nie działała pochopnie i pod wpływem emocji,po prostu każda sytuacja jest inna bo to jest życie i ono zweryfikuje resztę... Na forum więcej powiedzieć nie mogę jak chcesz to napisz na priv.wiedzminatorzyca@onet.eu
|
|
Wisienka123 może to mało pocieszające na początku tego co przechodzisz, ale jest takie przysłowie:"nie jednego głupka zjadła dupka". Niech przypadkiem nie przychodzą Ci do głowy jakieś durne pomysły.... masz dla kogo żyć.... a prawie połowa z tego forum przechodziła rozstanie, jeżeli nie więcej. To jest życie i uwierz da się to przeżyć.... a z czasem pomyślisz sobie ,,qrde nie jest tak źle.... daję radę się ogarniać.... da się żyć"
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |