Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krynicka przy tym |
witam :) te zespoly sie nie nadaja .Polecam zespół Riwer , zajebiscie gral u mnie na weselu. Polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krynicka przy tym |
Ha,ha,ha, wpm ma za zadanie w pracy ,, przyciągnąć klijenta". Ty słownik ortograficzny lepiej do siebie przyciągnij.
|
|
;-)
|
|
oj ti ti maluszku i Pbelixie :):) Nie stresujcie robcia co ?? hmmm i cio tam ? :):):) Kasia..
|
|
hmmmmm;-)
|
|
no właśnie ale powinni najpierw nauczyć się śpiewać a nie tako chałe odstawiać , ja narazie niepolecał bym , a proponował bym poprawe wokalu
|
|
Oooo !!!!!!!!!!!!!!! Jest i nasza Omania :):):) Obelxie !!!!!!!!!! A widzisz ? a nie mówiłem ??
|
|
ale narazie powinni wstrzymac sie z takim graniem , to jest taka dobra rada , bo potem cięzko im bedzie wejsc w rynek jak będą znani z takej opinii , chłopakom jeszcze daleko do prawdziwego zespołu
|
|
o nie masz racji zatankuj na dawnym wzgs to moze do torow dojedziesz
|
|
Dla mnie to trochę dziwne, że właściciele łfm nie mają pieniędzy na wypłaty dla pracowników, przecież inne ich firmy dalej prosperują w Łomży i co nie ma na nich mocnych, żeby ściągnąć kasę?. Jeżeli nie, to świadczy tylko o nieudolności łomżyńskich inspektorów pracy i innych służb państwowych.
|
|
Owocowa pizza. Wygląda smacznie ciekawe jak smakuje :) Co wy na to? http://zerkaj.tk/obrazek.php?234
|
|
dziadostwo
|
|
maruda to mój ulubiony kawałek nie rozpieszczaj nas :-)) hmmm hihi hehehe Kasia..
|
|
sawanna nie jest to pizza z prawdziwego zdarzenia ale smakowała mi. a ty zezowate szczeście idz do psychologa. straszny z ciebie pesymista. tylko krytykujesz, obrażasz czyba roboty nie masz i 24 na dobę przed tym pudłem siedzisz. bez obrazy ale tak właśnie myślę o tobie. pozdrawiam.
|
|
Prawdziwi z Was trollee!!!!!
|
|
bez bileciku?? to może być największy błąd twojego życia :):)_:):) Komu innemu może zucić się na szyje w podziękowaniach :):) facmen
|
|
Bo jej się wydaje że ona nie jest trolicą :):):) Ale to tylko jej się tak wydaje :):) Złudna nadzieja :):) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Mądrego to i miło posłuchać marudo ;)
|
|
dzieki
|
|
ohyda!
|
|
OKLEINA na Pilsudskiego.Maja naj wybor plyty w Lomzy a potna w cenie. Naprzeciwko przychodni Esculap.
|
|
Po tych przysmakach to będziecie mieć dupy jak wiadra :):):) No ale to wy będziecie szersze niż wyższe nie ja :) No ale że to będą wasze dup.ska szerokie jak stogi siana, więc juz więcej sie nie odezwę :):):) ***** ***
|
|
Kazik całe nasze kochane państwo jest nieudolne ! co dopiero jakieś leszcze...
|
|
Niestety, ale Barbara777 ma w tym przypadku ma rację maruda, redaktor powinien poduczyć się zasad interpunkcji, bo z tego zdania jednoznacznie wynika, że zatrzymano trzech mężczyzn, którzy znaleźli w samochodzie, którym jechali policjanci ponad 10 gramów amfetaminy. Prawidłowo tekst powinien brzmieć: Trzech młodych mieszkańców Łomży zostało zatrzymanych w nocy z soboty na niedzielę, po tym jak w samochodzie , którym jechali , policjanci znaleźli ponad 10 gramów amfetaminy, a także elektroniczną wagę i torebki tzw. dilerki. :)
|
|
|
no i tak trzymaj facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |