środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Można otworzyć szampana. Żegnamy byłą już poseł Krynicką.

Rozumiem,że naprawiałeś już takie rzeczy:) a ile to by kosztowało,jeśli oczywiście mogę na forum spytać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Można otworzyć szampana. Żegnamy byłą już poseł Krynicką.

maruda: i tak i nie niby masz rację ale... niby też nie gdyby nikt się nie wypowiadał to było by pusto... gdyby... ale dużo osób próbuje 'normalnie' się wypowiadać i praktycznie w każdym temacie widać jak ktoś wyskakuje z takim tekstem jak w 'gimnazjum' dzieci rozmawiają i dołącza się z 2 jeszcze do tego 'bo czują w tym rozrywkę' i temat jest już do d... z drugiej strony też 'mądrzy ludzie' jak ich nazwałeś to też swoja plaga ale ile takich postów powstaje w porównaniu do 'trollowych' posów 1: 1000 ? Więc nie rozumiem jak ktoś kto w pewnym sensie forum 'zasyfia' nie wnosząc często nic do tematu (choć czasem widzę, iż 'trolle' czasem mądrze piszą ) zakłada temat o w pewnym sensie 'trollowaniu' przez 'firmy'. I jeszcze chciałbym dodać jeżeli chodzi o moją osobę tematu swojego nie zacząłem od 'jak wam się podoba mój lokal?' tylko potrzebowałem porady, a potem jakby nie było dużo trolli zaczęło się udzielać i jak sam widzisz do czego trolle doprowadzają...

Szkoda, że w pewnym sensie ACTA nie zostało wprowadzone przynajmniej takie trollowe wyzywanie się by zakończyło. :)

cie obchodzi...

facmen

kruschers...na legionów nie pamiętam jak ten sklep się nazywa ale w tym ciągu gdzie jest kasa stefczyka przed rondem... ja tam kupowałam :)

kxxn dobra myśl z tym ...
To Ty weźmiesz swoją, ja swoją, Biess swoją i pogadamy o wiatrakach :D

kxxn co prawda chodziło o odległość z pewnej pracy,sędzią miał być Maruda,a i tak możemy spotkać się z połówką a Twoja lokalizacja pokazuje tylko najbliższe zabudowania.Moment mi tu zejdzie ale zaraz rozkminię jaka jest odległość między wiatrakiem a Robcia pracą, o co cały czas idzie spór... Dzięki za stronki

Treść jest ukryta

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Zakład Kamieniarski, producent pomników i nagrobków z kamienia naturalnego: granit. Wykonujemy solidnie, niedrogo i bardzo ładnie. Stara Łomża p/Szosie, ul. Wiejska 11a. www. kamieniarstwo.lomza.pl
tel. 694906114
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
nieruchomości
Bezpośrednio Sprzedam M2 Łomża 48 m2, ul. Rządowa 2, piętro 1, centrum, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, balkon, piwnica. W zasobach ŁSM. Cegła, nie wielka płyta. 300 tysięcy.
tel. 534333897
macbor@gazeta.pl
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org