Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co niektórym śni się Polska dzielnicowa:\"\"DGP\": Samorządowcy szykują się na czas po wyborach |
Chcialam prywatnie tommografie wykonac i co nie dosc, ze prawie 400 zl to trzeba poczekac okolo 3 tygodni - no sorry bardzo, ale za co ja place?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co niektórym śni się Polska dzielnicowa:\\\"\\\"DGP\\\": Samorządowcy szykują się na czas po wyborach |
I dwie osoby z Łomży.
|
|
Re: Co niektórym śni się Polska dzielnicowa:\\\"\\\"DGP\\\": Samorządowcy szykują się na czas po wyborach |
jedz lepiej warszawa albo bialystok...z lomzynskich neurologow nikogo nie polecam a juz napewno nie dr odachowska....moja wlasna opinia rowiez po poszukiwaniu neurologa dobrego....zreszta jak chcesz podam ci namiar na swietnego profesora z warszawy(dr kotowicz) urbi et orbi !
|
|
Ja mówię prawdę ,on pociesza.
|
|
brak nicka, a skąd wiesz że przepłacił za to mieszkanie? jeśli to nowe mieszkanie to juz zyskał, bo powoli ale nowe mieszkania drożeją, jeśli z rynku wtórnego to mniej więcej w tych samych cenach, więc?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |