Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kornel Morawiecki jak nie dociągnie do 12 października , to PiS nie będzie miał senatora w podlaskim . |
aha a nikt nie będzie na ciebie zły madziaro ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kornel Morawiecki jak nie dociągnie do 12 października , to PiS nie będzie miał senatora w podlaskim . |
Takie rzeczy się zdarzają, ja kiedyś zostawiłem lapka na parapecie okna wystawowego na zewnątrz budynku przy sklepie komputerowym na Prusa, po prostu zagadałem się. Po przyjechaniu do domu zonk, nowy lapek na wypasie, i wyobraźcie sobie ze po prawie 40 minutach dalej tam był, nie wierzyłem własnym oczom.
|
|
Re: Kornel Morawiecki jak nie dociągnie do 12 października , to PiS nie będzie miał senatora w podlaskim . |
tacy ludzie zyja z internetowej napinki, widocznie chlopisko sie tak dowartosciowuje :)
|
|
nic nie powiem mały spokojna twoja rozczochrana .. ***** ***
|
|
ale jazda , zaczyna się coś wreszcie ciekawego dziać :):) rudy błazen z druhem
|
|
Myślisz,że powiesz'hokus pokus" i już się zjawi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |