czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niech Pan Prezydent leci szybko do Indi bo tamk pogrom chrześćjan

Autochtonie

Według mnie Na twoim zdjęciu, to nie jest Giełczyńska. To jest blisko. Plac Niepodległości, widok od Zawadzkiej. Ten budynek po prawej to kamienica, która stanowi teraz współwłasność posła. Przed nim odchodzi ul. Kierzkowa.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niech Pan Prezydent leci szybko do Indi bo tamk pogrom chrześćjan

Pomimo wielu odgłosów paszczą ulubieńców kynologów, zwarta kolumna Beduinów niespiesznie podążała w obranym wcześniej kierunku. Oddalona pierwej o kilometry oaza z wolna rosła i zabierała coraz większa część horyzontu. Widać już było pojedyncze drzewa tworzące zielony lasek, z którego to lasku...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

vonReuffen

jak szkoda slów to po co piszesz
sam sobie zaprzeczasz wiec kto tu jest debilem oszołomem skrzyzowaniem hitlera z psem ???

wniosek nasowa sie ze ty

<cycki>

ja tez sportałem sie z 1 taki produktem byl to szampon do włosow (nie pamietam juz doklądnie jaki było to jakies 3 miesiace tamu) cena na pułce rozniła sie o tej ceny jaka naliczyli mi w kasie chyba dokłądnie o 1,20zł !! wiec duzo!! tez proponuje na to uwazac !! poza tymw stokrotce nie podoba mi sie to ze nie ma pestek :) i chipsow chio chips a i ze nie ma połowek chleba nie krojonego !!!

Był sobie kiedyś taki na Bonie....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org