Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd PiS podpisał ...... |
no bo nie ma już mrozów ..... :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd PiS podpisał ...... |
hey Andy C sloneczko....widze wlasnie ze to jakis totalny looser...ale ja juz swoje zdanie powiedzialam...tacy jak on nie zniza mnie do swojego poziomu tylko po to zeby doswiadczeniem w glupocie pokonac...
|
|
Jest dobry elektryk na ulicy Sosnowej 37,ma komputer,polecam. facmen
|
|
mały,Ty mnie nie karmisz i nigdy tego nie robiłeś hahha Roberto trafne to było;-)
|
|
Hej Martuchna ja Ciebie lubię bo masz własne zdanie i jesteś bezpośrednia znasz swoją wartość . Hmm... ktoś tam nijaki chce w prostacki post chce się podbudować w necie chyba w realu nie za bardzo może wyrazić swoich poglądów bo by spotkał się z powszechną krytyka.
|
|
Może te radiowozy szukały grzesznika Robcia ,który w poście słuchaniem muzyki się zajmuje?
|
|
w najbliższym czasie po namowie ks. Andrzeja nosze się z zorganizowaniem Chrystoteki - jest ot zabawa dyskotekowa bez alkoholu http://www.youtube.com/watch?v=zaqRyA7KE1k
|
|
BJJ w Łomży?? jaka ulica i ile kosztuje??
|
|
jeśli będzie zainteresowanie z Waszej strony, zostanie ona zorganizowana. Tymczasem obowiązki wzywają zostawiam Was z tym pomysłem. Z Bogiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |