Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ci, którzy pracują dla naszych wrogów, będą napiętnowani |
To ty latasz nago po mieście:p widziałam cię już kilka razy:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ci, którzy pracują dla naszych wrogów, będą napiętnowani |
Lepiej niech mądrale popiszą o tej elektrowni japońskiej z tamtego roku tam dopiero są hece ale o tym wszędzie sza bo wiadomo co by to było. ( ale jest masakra mówiąc między nami) Borys-50
|
|
A ile chcesz przeznaczyc na kamerzyste? My bierzemy z Kolna. ***** ***
|
|
oj , sprawdż tamten temat i czytaj uważnie , nie ja - tylko miałem ewentualnie porozmawiać z właściwą osobą z rodziny ..... PS: nie odpowiedziałaś dziecinko , nie podałaś email , nie myślisz chyba że mnie zależy na reklamie, tu na tym Forum ?
|
|
HaHaHa :) Tylko cena samochodów w Norwegii jest nawet 3 razy wyższa niż w PL :) GOOD LUCK!!
|
|
co ma wisieć , nie utonie , zaczekam do soboty
|
|
mala-mi , spacerujesz czasami po Górze Zamkowej ;) ?
|
|
jedne co jest pewne ,ze w tej chwili JBB produkuje zdrowe produkty bo na bazie dobrej soli posiadającej atesy jak to przedstawia. Natomiast co wiózł ten sfilmowany przez TVN samochód i jak to wykorzystano pozostaje tajemnicą. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
a tutaj link do materiału z programu Uwaga http://uwaga.tvn.pl/56070,wideo,337550,afera_solna_czesc_druga,afera_solna_czesc_druga,reportaz.html
|
|
Kolejna sensacja na miarę burakow z piecem na slome dla Twojej ciekawosci za kilka tygodni bedzie budowane ok 20 wiatrakow w okolicach kolna zapraszamy z kamera ;-) i pamietaj tvn24 poinformuj ! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeśli jest to Giełczyn to jest to nadajnik taki jak dwa na wylocie z Łomzy na Zambrów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |