Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska rodzina na swoim... |
nie jestem przesadny ;) bardziej sklonny jestem uwierzyc w przeznaczenie choc w stosunku do niektorych sytuacji to my mamy wplyw :) ale dla przekory wypluwam w/w slowo ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska rodzina na swoim... |
a przewaznie ci co nie dzwonia to dobrze bo zawsze cos chca pozyczyc a tak noie maja na koncie i spokoj
|
|
A czy to specjalista od robót ogólnobudowlanych? Borys-50
|
|
milena1577@wp.pl
|
|
To Wy ??? Borys-50
|
|
Uważaj na nazwisko, jeśli Szulc to szybko uciekaj. Bierz kogoś, kto robił u kilku twoich znajomych, jeśli są z nego zadowoleni .
|
|
Bez przesady karton,bochenek chleba troszkę wody i same się odchowają no można jeszcze parę starych zabawek podrzucić i ze dwie grzechotki. Borys-50
|
|
Nie zrozumiałaś moja droga. Chodzi o to, że Ci którzy pilnują robią to za darmo. A zmuszanie do pracy wedle polskiego prawa bez wynagrodzenia jest przestępstwem. Ale jak widać n-eli można w tym kraju wykorzystywać bezprawnie ;) I nie było w mojej wypowiedzi sugestii by dzieci za cokolwiek płaciły. Czytaj ze zrozumieniem :) Od mojego myślenia to się odstosunkuj, napisane zostało Ci jedynie, żebyś nie robiła paniki. Widocznie szkoła nie ma funduszy, by mieć salę gimnastyczną i ją udostępniać, a skoro Ciebie tak bardzo to boli to przenieś dziecko do innej szkoły, gdzie jest parę sal gimnastycznych a nawet i hala sportowa i wszystkiego innego pod dostatkiem, a nie płaczesz na forum, że dzieci dyskotekę miały na wąskim korytarzu tak jakby to coś miało zmienić. Borys-50
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |