Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakonnica w ciąży wychodzi na pasy |
chwyt z wariuografem obnażył wszystko ojciec sie poddal badaniu a matka wymiekła rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakonnica w ciąży wychodzi na pasy |
To jakaś paranoja .
|
|
adamosxx nie karm trolla?
|
|
JESTEM W SZOKU! WIERZYŁAM ŻE TA MAŁA DZIEWCZYNKA ODNAJDZIE SIĘ CAŁA I ZDROWA.....
|
|
co tu ma taktyka działania jak spiperzenie sprawy polega tylko i wyłacznie na niedbałym przeszukaniu terenu. Nie piernicz tylko sobie popatrz ,że ciało dziecka lezy na wierzchu pod drzewem w widoczy sposób. Hak by się to przeszukanie dobrze zrobiło to by się dawno to dziecko odnalazło. Większe jaja beda jak się okaże ,ze przyczyną zgonu dziecka nie był uraz głowy tylko smierć z wychłodzenia. Ta glupia matka porzuciła prawdopodobnie nieprzytomne dziecko i uciekła. W tej sytuacji niedokładne przeszukanie tego miejsca przez policję tez mogło miec wpływ na utracenie mozłiwości przyjscia z pomoica dziecku gdy jeszcze zyło.
|
|
hahaha
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nasza policja umie niestety tylko mandaciki wystawiac....jak okradli moja znajoma policja miala swiadkow zabezpieczone dowody odciski palcow i stwierdzila umozenie sledztwa z powodu braku wykrycia sprawcow...to jest wstyd bo ci gowniarze chodza po ulicach i sie smieja z tego.. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |