Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A ten nadal chce być tzw. politykiem i wpływać na państwo. |
rzygam tym, już mam dość artykułów tematów itd. o rysiach marysiach kartonach i *** wie o kim , czy nie mam już na tym świecie czegoś naprawdę interesującego? Odkąd pamiętam chciałem mieć internet gdyż uważałem ze tyle ciekawych rzeczy mogę w nim znaleźć, ale się jednak zawiodłem :/ ciągle coś związanego z rysiem hanio tuskiem fuckbukiem itp., to jest nudne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A ten nadal chce być tzw. politykiem i wpływać na państwo. |
To nie ja sie ośmieszam zidiociały ułomku :):) Poczytaj sam siebie i zobacz co piszesz pokraczny koczkodanie :) Dziwie się mrauuu że jeszcze nie poznała się na tobie :( No ale może teraz zwróci większa uwagę na te twoje idiotyzmy które bez końca powielasz jak zepsuta kserokopiarka :)
|
|
Witam, Czy ktoś wie czy w czwartki dr. Konstantynos Cyndzas, pełni dyżur w przychodni na Reymonta? I w jakich godzinach? A moze w ogole ktoś ma nr kontaktowy?
|
|
Film filmem,ale Maciusa szkoda.
|
|
zezowate szczęscie na jakiej podstawie prawnej weź dotacje z pup i się dowiesz narazie to ty nadajesz ze wsi bo w szeptelu masz neta .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |