Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
500+ |
może ? sprawia mi przyjemność gnojenie takiego cwela jak ty czesia , rzadki jesteś !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 500+ |
zezowate szczęscie haha na ciebie plują a ty udajesz ze deszcz pada :)))
|
|
zezowate szczęscie oraj glebę:))) bezesmenie:))
|
|
spróbuj wlać uszczelniacza może coś pomoże
|
|
Ja na kawę jeżdżę do Retro na Nowogrodzkiej. Moim zdaniem w Łomży kawiarnia nie ma prawa bytu.
|
|
a co ku** niby policja robi!! napierdo** mandatów ludziom i nic wiecej
|
|
alwaro no i to jest meritum sprawy:)))))))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
nie moge sie zgodzic, ten post dopiero zaczyna sie od dzis to czas oczekiwania, nie mozna mowic ze jest bez sensu. Kasia..
|
|
Witam.Czy ktoś wie co może oznaczac kontrolka paląca się na niebiesko, można ją opisać jako żagielek.
|
|
Aktualizuję temat. Która godzina stawienia się w up gwarantuje zarejestrowanie tego samego dnia? Byłabym wdzięczna za odp.
|
|
albo czujnik temp
|
|
Możesz wrzucić zdjęcie mi na pocztę. A może ktoś się nią już zajął?
|
|
A taka porcja na teraz.... http://www.youtube.com/watch?v=6Vvj_JQoMgA http://www.youtube.com/watch?v=ujDYK18-9y0&feature=related no i bez tego się nie obejdzie.. http://www.youtube.com/watch?v=4DZGoeCJB_Y&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
jak cos to dzwon.
|
|
Polacy mają to do siebie że gdyby zarabiali nawet i 1 000 000 zł. to jęczeli by że za głodowe pensję pracują :):) Znam kilku takich osobiście , nawet i z łomży :):)
|
|
Jest takie miejsce w łomży :):) ale gdzie ? to nie powiem , pochodźcie i poszukajcie , ja znalazłem :):) Cudowne miejsce . Lokal I klasa , obsługa przyjemna , aż niechce się z tego lokalu wychodzić :):) rudy błazen z druhem
|
|
|
W oplu najczęściej i w twoim pypaddku ne 95% przeciek jest na zaworze nie kombinuj z przełączaniem , otwieraniem i zamykaniem ciepła. Ustaw na stałe dodaj ciutkę uszczelniacza i będzie ok. rudy błazen z druhem
|
|
To nie Tuskowi brakuje tylko temu co wpadł na pomysł kontroli. Zapewne jakaś nagroda pieniężna wpłynie na konto nadgorliwca.
|
|
|
Byłeś na Sosnowej?
|
|
Expert na Bronieskiego "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |