Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat cywilizowany ruguje kato-ciemnogród |
a teraz na poważnie ......... KSIĘGA OCALENIA !!!!!!! ********* rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat cywilizowany ruguje kato-ciemnogród |
Świece jak twierdzisz że są sprawne to na bank uwalony czujnik stopu. Abs to własnie moze byc zabrudzenie czujnika a sam wykrzyknik moze płyn hamulcowy albo cos związanego z absem. Kup interfejs i sam sobie poradzisz:))
|
|
No tak jasne :) i niesmiertelny Willis :)
|
|
AKADEMIA PANA KLEKSA ......
|
|
Kolego dodaj coś konkretów. Chyba nie zdajesz sobie sprawy z ilu elementów składa się zawieszenie to nie są same amortyzatory. Więc określ się.
|
|
Tak jak poprzednik pisał na niepodległości u Ksepki.
|
|
Autor: Omania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-02-12 20:46 Cienka zielona linia ty chyba sama jesteś zielona... ***** ***
|
|
Jeniec: Tak daleko jak nogi poniosą
|
|
Nie był bity, jest sprowadzony z Paryża, i tak przez 2 lata zaniedbał go mój wujek który wymienił w nim tylko żarówki. Dajcie mi jakiś kontakt do tego gościa co się zajmuje Seatami z łomży.
|
|
COOL jest ok !! naprawdę polecam
|
|
witam wszystkie panie mam takie pytanko jaką makijażystkę która robi ładny makijaż ślubny byście mi poradziły i prosiłabym o jakieś namiary (oprócz p.Serafińskiej)dziękuję bardzo pozdrawiam:)
|
|
wszystko trza wymienić będzie taniej potem ...
|
|
Małżeństwo z rozsądku , Brunet wieczorową porą. Nie ma róży bez ognia. Rec , Trainspotting , The Road Inglourious Basterds.
|
|
robinson to co dziś wybierasz ?:) ***** ***
|
|
Witam , mam pytanie słyszałam ,że skrócili czas na powtórzenie multiselekt , że teraz się czeka 6 miesięcy czy to prawdę ma ktoś jakąś informację na ten temat? A tak w ogóle to powini zmienić kryteria co do przyjęcia w służbie policji , bo to że ja zaliczę czy nie zaliczę takiego multiselect to nie znaczy ze sie nadaje na policjanta , śmieszne to jest że taki multiselect decyduje o tym .
|
|
Brat ma audi a4. Zakupil ostatnio JVC za 350 i wyglada lepiej od fabrycznego. ***** ***
|
|
W Łomży pracodawcy sami sobie blokują rozwój niskimi płacami ! Proponuję Walentynki na słodko! Przepis i inne ciekawe propozycje zarobkowe na blogu: www.abantonino.blog.onet.pl
|
|
ech ....... ***** ***
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HLphrgQFHUQ&ob=av2e
|
|
nie trza się martwić o łomżyńskich "biznesmenów" nie stać ich na płace dla pracowników, nie stać ich na czynsz za wynajem lokali tylko jakoś stać ich na bardzo drogie auta i dostatnie życie.
|
|
za długo by wymieniać ale napewno Duch i Mrok Matrix wszystkie cześci Titanic Forest Gump 13 Kompania Rocy Terminator Alien Obcy Troja Las Vegas Hanibal Ojciec chrzestny Chłopaki nie placzą Bandziory Zielnona Mila Miasto Gniewu Miasto Boga Filmy Braca Lee i Chucka Norisa Cast Away - Poza Światem Szeregowiec Ryan Niepokonani Wsciekły Byk Wszystkie Filmy z 2Pac Get Rich or Die tryin 50 cent 8 Mila Ostatni Mochikanin Tańczący z Wilkami Pulp Fiction Sin City Chłopcy z ferajny facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |