Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozdarła się totalnie. |
Na placu niepodległości.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozdarła się totalnie. |
jest na Polskich blachach,
|
|
zadzwoń to pogadamy 797 560 606
|
|
Witam. Poszukuję elektromechanika do mojego Seata Ibizy 2003. Trochę powariowały kontrolki, świeci się kontrolka od świec żarowych mimo tego że są sprawne i pali nawet zimą bez garażu za pierwszym razem, oraz problem z kontrolką ABS. Gdy odpalam samochód są 3 piknięcia sygnalizujące błąd i świeci się ciągle kontrolka ABS a do tego kontrolka z wykrzyknikiem !. Podejżewam że sa problemy z czujnikami, gdzie mogę znaleźść gościa co się zna na rzeczy??
|
|
nie ma znaczenia czy rodzima produkcja czy zagraniczna. Innymi slowy Twoj ulubiony
|
|
cztery pancerni....
|
|
ja rowniez jestem za jakoscia a nie za iloscia :)
|
|
Autor: Kool-Aid (---.lomza.vectranet.pl) Data: 13-02-12 20:17 Ale mówisz O polskiej Filmografii? czy Zagranicznej? O anglojęzycznych filmach? czy nie-anglojęzycznych filmach? Dla zbicia twojego twierdzenia najlepszych filmów podał bym listę ostatnich Oscarów ale tego nie będę robił napisz i jakie ci chodzi, to ci odpisze chyba kur.a wymienił tytuły, to się domyśl, einsteinie.
|
|
Dziękuję bardzo, już napisałam :)
|
|
BRAK NICKA, TY to BRAK ROZUMU jesteś, nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? fakt lokal jest drogi, ale czynsz 2800 netto miesięcznie, to nie Ty płacisz, właściciel lokalu ma z kimś podpisaną umowę najmu za 2800 i tyle ten lokal przynosi m-cznie , on sprzedaje lokal, a w nim ktoś prowadzi działalność i mu tyle płaci, kupiec może to przejąć - oczywiście nie działalność tylko czynsz, rusz czasem głową ! widać tu Twoją znajomość tematu NIERUCHOMOŚCI ...
|
|
bylo kilka osob co mialo troche grosza odlozone to podalem w ktorych miejscach moga dobrze zarobic i na czym
|
|
Zespół COOL
|
|
polecam zespol cool. Jesli chcesz ich sprawdzic to maja swoja strone internetowa. Wystarczy wpisac w wyszukiwarce zespol cool i ci sie wyswietli.
|
|
do tej pory juz pewnie sprzedana u złotnika za pare groszy
|
|
ale ty kasiulek poje.bana jestes bez kitu, az cie szkoda...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |