Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1. sierpnia godz. 17... W - jak WOLNOŚĆ! |
10 przykazań Ojca Rydzyka. Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1. sierpnia godz. 17... W - jak WOLNOŚĆ! |
Zgrzeszyłem - słuchałem dziś zetki:( PS. Ustawa o radiofonii zmieniona. Niedługo będą sprzedawać wyłącznie radia nastawione na jedyną, słuszną czestotliwośc.
|
|
Ktoś się poczuł obrażony. Złóżcie doniesienie do prokuratury o obrazę uczuć religijnych. Idźcie z duchem czasu...
|
|
maciek Bo w Łomży, jak śnieg tylko nieco przyprószy to już narzekamy. Dobrze, że są drogowcy, przynajmniej jest na kogo:)
|
|
Płaciłem kartą pare razy w Stokrotce za produkty poniżej 3 zł, nigdy nie było problemu.
|
|
Dotąd nie sprawdzali dowodów, to i teraz nie sprawdzą, tym bardziej, że szacowna miejska Komisja Antyalkoholowa będzie na pasterce zupełnie gdzie indziej:) A naćpanych maolatów w Metrze pełno co dnia
|
|
Mnie to samo co Tobie :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
zajebiste hehe! Cała prawda io przywódcy moherków!
|
|
Wszystkie bez wyjątku przykazania dotycza Rydzyka :)
|
|
Ciągły brak hipermarketu?
|
|
Ale jak móój sasiad odpala samochód do radijo sie samo włancza Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ćzy coś wiadomo w tej sprawie, kilka dni mineło, a sekcja sie odbyła juz dawno.
|
|
heheh wiem napewno że "galeria" jest od 9 do 14 a "stokrotka" najpewniej do 15 albo i 16 :D
|
|
Jeżeli już mowa o fazach to najłatwiej znaleźć je w "Mechaniaku" ;)
|
|
Hehehehehe!!
|
|
Justaa o jakichty fazach mowisz w I II i III LO??? z tego co mozna zauwazyc to uczniowie tych szkol uwazaja za faze jak ktos przeklnie w autobusie albo cos rownie glupiego z czego pozostali nic sobie nie robia po prostu uczniowie w tych szkolach za duzo siedza przy kajetach i nie maja pojecia co sie dzieje w swiecie a potem sie podniecaja jakimis blachostkami
|
|
MECHANIKA GÓRĄ !!!!!!!!!!!!!!!!! PoZdRo DzIeLnY Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Chciał bym się dowiedzieć w jaki sposób i gdzie będą się bawić nasi "Łomżyniacy". Bo ja na przykład w ATOMIE gdzie taka przyjemność kosztuje 50zł/os.
|
|
Ronda św. Brunona i św. Marcina :) ? Pozdrawiam.
|
|
To są przykazania dla wyznania rydzykokatolickiego chociaż ojciec-dyrektor wraz ze swoimi wasalami czyni wszystko, aby to były przykazania dla wszystkich. Jest szansa (niestety), że mu się to uda. Biedna będzie ta nasza rydzo-kacza polska oj biedna. Nasza
|
|
K.W lub K.C. To jeszcze do przemyślenia. Pozdrowienia.
|
|
List otwarty do posła Macieja Giertycha: Drogi Panie Pośle. Ostatnio słyszałem w którymś z Pana licznych wywiadów, że dla Pana, praktykującego katolika, homoseksualizm jest odrazą, tak jak jest to napisane w 3 Ks. Mojżeszowej 18:22 i nie można tego ominąć. Dziękuję za wszystko, co Pan robi, by edukować ludzi w zakresie Prawa Boskiego. Dużo się dowiedziałem, słuchając Pana wypowiedzi, i staram się podzielić tą wiedzą z jak największą liczbą ludzi. Gdy ktoś usiłuje bronić homoseksualistów na przykład, przypominam mu po prostu, że 3 Ks. Moj. 18:22 mówi jasno, że jest to obrzydliwość. Koniec rozmowy. Mimo tego potrzebuję Pana pomocy odnośnie kilku specyficznych praw, by móc je wdrażać w czyn: 1. Gdy spalam byka na ołtarzu ofiarnym, wiem, że to powoduje woń, która jest Bogu przyjemna (3 Ks. Moj. 19). Problem jest z moimi sąsiadami. Mówią, że dla nich zapach ten nie jest przyjemny. Czy mam ich ignorować? 2. Chciałbym sprzedać swoją córkę jako niewolnicę, za karę, jak to opisuje 2 Ks.Moj. 21:7. W tych czasach, jaka byłaby, według Pana, najlepsza cena? 3. Wiem, że nie powinienem mieć kontaktu z kobietą podczas jej nieczystości miesięcznej (3 Ks. Moj. 15:19-24). Problem jest, jak się tego dowiedzieć? Usiłowałem zapytać, ale one często były obrażone moim pytaniem. 4. Moja żona po wielu latach straciła upodobanie w moich oczach. Znienawidziłem ją, gdyż odkryłem w niej odrażającą cechę, gadulstwo. Wypisałem jej list rozwodowy (5 Ks. Moj. 24) i chcę ją odprawić, tylko nie wiem, jak go jej wręczyć. Osobiście, czy przez policję? 5. Mam jednego sąsiada, który uparcie chce pracować w dzień szabatu. W 2 Ks.Moj. 35:2 jest jasno powiedziane, że ma być skazany na śmierć. Czy moralnie jestem zobowiązany, by go zabić sam? 6. Jeden z moich przyjaciół twierdzi, że nawet jeżeli jedzenie owoców morza jest obrzydliwością (3 Ks. Moj. 11:10), to mimo wszystko jest mniej gorsze od homoseksualizmu. Nie zgadzam się. Czy może Pan osądzić? 7. W 3 Ks. Moj. 21:20 jest powiedziane, że nie mogę się zbliżać do ołtarza Boga, jeżeli mam problem ze wzrokiem. Muszę zdradzić, że noszę okulary do czytania. Czy muszę mieć wzrok 20/20 lub czy można negocjować? 8. Większość moich przyjaciół obcina sobie włosy, również w tzw. kołka, mimo że jest to jasno zabronione 3 Ks. Moj. 19:27. Jak oni maja umrzeć? 9. Wiem, że wg 3 Ks. Moj. 11:6-8, jeżeli dotknę skóry martwego wieprza, staję się nieczysty. Ale czy mogę nadal grać w piłkę nożna, jeżeli będę nosił rękawice? 10. Mój wujek nie respektuje 3 Ks. Moj. 19:19, ponieważ sieje dwie różne rośliny na tym samym polu. Jego żona zresztą również, ponieważ nosi ubrania z dwóch różnych materiałów (mieszaninę bawełny i poliestru). Ma również zwyczaj przeklinania. Czy naprawdę muszę zebrać całe miasto, by ich kamienować (3 Ks. Moj. 24:10-16). Czy nie moglibyśmy ich po prostu spalić żywcem podczas prywatnego zebrania rodzinnego, jak to zrobiliśmy dla tych, którzy sypiają z ich rodziną? (3 Ks.Moj. 20:14). Wiem, że wnikliwie Pan przestudiował te tematy, i jestem pewien, że mi Pan pomoże. Dziękuję Panu jeszcze raz, za przypominanie nam, że słowa Boże są wieczne niezmienne.
|
|
Msza na Placu Papieskim w kwietniu... Nasza
|
|
Marsz najbardziej zapamiętałem i ten dzień śmierci :( ...
|
|
ile jeszcze mamy sluchac tych klamstw o zydach jacy oni sa poszkodowani i nie winni dlaczego my we wlasnym kraju czujemy sie jak obcy przeciez to nasi dziadkowie o niego walczyli a nie zydzi oni w tym czasie bronili swojego majatku to jest ich nacjonalizm "kasa ponad wszystko" nawet ponad smierc dla polakow nie to jest najwazniejsze na pierwszym miejscu jest dom i rodzina a nie interes ponad wszystko powiedz inaczej to "zyd z ciebie"i tyle w tym temacie rudy błazen z druhem
|
|
ty jedz do berlina na zoo dworzec to pod wiaduktem bedziesz mial rozkosz na przeciwko apteki jak bys nie wiedzial tam takich jak ty to za frajer wala w zada taka tam jest zasada a ze swoim partnerem to se wychodz w nocy na smyczy jak z psem zeby nikt nie widzial normalna rodzina to meszczyzna i kobieta a nie dwa pedaly nigdy tu nie beda tancowaly
|
|
ja słyszałem o tym że RM dzieli zamiast łączyć i że mamy zmianę obsady w Pałacu Namiestnikowskim
|
|
Odkrycia pod prezbiterium w katedrze.
|
|
|
dla mnie wydarzeniem 2005 roku byl kazdy mecz ŁKS-u Łomża, nasza ukochana druzyna poraz pierwszy w historii ma szanse na awans do 2 ligi. Byloby to wspaniale osiagniecie w 80 roczice powstania klubu.. Wiec wszystkim Piłkarzom i Łomżyniakom życzę awansu, sukcesów na trybunach i wyjazdach oraz oczywiscie tak oczekiwanej budowy stadionu!
|
|
jednak musze stanąc w obronie tomasa - nie trzeba szukac , pierwszy lepszy przyklad " O Żydach: Pięć lat po Jedwabym Rozmowa Anki Grupińskiej z Anną Bikont, dziennikarką Gazety Wyborczej, autorką książek, między innymi a może przede wszystkim pozycji pt. "My z Jedwabnego". (2005-12-12 07:49) " -- nalezy posłuchac jaki festiwal antypolonizmu i polakożerstwa urzadziły sobie te panie. Rozmowa w TOK FM. a najlepsze to bylo "że Bikont pomimo rezerwacji hotelowej nie mogla spać wśrod mordercow tzn. w Łomzy!
|
|
kiedys wkleilem w podobnym temacie rozmowe z Zyedm z Argetyny ,ktory o dziwo bronil Polakow:) teraz nie moge tego znalezc:( jak ktos by to znalazl to prosilbym o podanie linka:) Nasza
|
|
mam czytajcie i ujrzyjcie choc cien prawdy http://www.kki.com.pl/piojar/polemiki/jedwabne/nichthauser.html Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Bez sensu. Jacy Żydzi? Gdzie? Tomas, weź pograj sobie w jakieś gierki i nie wnikaj w sprawy Tobie nieznane. Pozdrawiam.
|
|
Wczoraj wróciłem z Białegostoku na Święta :) i powiem wam, że nie macie na co narzekać w Łomży. Mamy lepsze drogi, odśnieżone chodniki, po prostu inny (lepszy) świat. Ten, który narzeka na warunki w Łomży, po prostu nigdy nie był poza nią :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
heheeh mechaniak spoko szkoła :D
|
|
Maciek Dzięki za zyczenia :)
|
|
Cos chyba nie tak ktos napisał:P
|
|
Mechaniak :-) Nasza
|
|
Faktem, jest to, że tym na górze koło tyłka latają tacy obywatele (bo nie panowie) RP, którzy muszą (jeszcze) żyć za 400-500, może 600 zl miesięcznie. Przy najbliższej rewaloryzacji rent. czy emerytur dostana 10-12 zł. Reszta trzyma się dobrze.
|
|
Problem homoseksualistów to tak naprawdę dwa pytania: 1. Czym jest normalność ? 2. Czym jest tolerancja ? Ad. 1. Normalność to moim zdaniem suma tradycji ze statystyczną średnią zachowań. Zatem można z całą pewnością twierdzić, że normalne są związki heteroseksualne (gdyby nie one nie byłoby ciągłości gatunku). Czy związki/stosunki homoseksualne są też normalne ? Załóżmy że tak. W takim razie nie ukrywanie swojej homoseksualności jest jeszcze normalnością ? Czy agresywne propagowanie/reklamowanie homoseksualności jest normalne ? Czy nie dojdzie do odwrócenia norm ? Próba podsumowania: Większość ludzi akceptuje inność. Ale inność nie zawsze akceptuje większość. Dla przykładu. W starożytnej Grecji homoseksualizm był swego rodzaju normą (choć Grecy nie organizowali marszów pedałów) - był akceptowany i nie był tematem tabu. W Polsce z pewnością nigdy nie był i nie jest normą. Tym bardziej drażnią nas takie marsze... pasują do naszego społeczeństwa jak cierń do oka - służą tylko drażnieniu innych. Ad. 2. Nie sposób zdefiniować pojęcia tolerancji bez określenia granic tolerancji. Przykład: Załóżmy, że moim sąsiadem jest wyznawca religii, której zasady nakazują co rano nasrać sobie na próg domu, lub sikać tylko twarzą do słońca wyłącznie na trawnikach. Jeśli mam być tolerancyjny religijnie to powinienem to tolerować ? Z drugiej strony. Załóżmy, że ten mój sąsiad wie że jego zachowanie może być dla innych nie do zniesienia - jeśli mimo to będzie robił po swojemu to przecież jest nietolerancyjny. Próba podsumowania: Homoseksualiści wiedząc, że dla większości społeczeństwa polskiego ich zachowanie jest i niezrozumiałe (wywołuje uczucie zagubienia) i uciążliwe (wywołuje irytację, czasem gniew) sami ukazują się w złym świetle, gdyż nie są w stanie tolerować poglądów większości, w której żyją , nie liczą się z nimi, nie uszanują innych niż oni i NA SIŁĘ - wberw więklszości - demonstrują. A większość takich marszów sobie nie życzy (podobnie jak marszów onanistów). Brak poszanowania poglądów innych ludzi (szczególnie gdy poglądy te są w większości) jest wyrazem skrajnej nietolerancji. Okazuje się bowiem, że oni mają wyłączność na tolerancję, na postęp, na walkę z zacofaniem, na niesienie kaganka oświaty (tej okołoseksualnej). A jak ktoś nie podziela ich poglądów to jest nietolerancyjny. Tak na prawdę jerst odwrotnie - taka postawa wyrażana skrajnie (np. w postaci marszów) świadczy o braku szacunku dla tradycji i braku tolerancji dla poglądów znakomitej większości ludzi mieszkających w tym kraju.
|
|
Wszystkim forumowiczom dobrego przeżywania świąt i radowania się z przyjscia Pańskiego
|
|
Nieee, ja nie twierdzę, że nie można wypowiadać się w tym temacie (co zresztą sam czynię). Uważam też, że nie jest ro żaden temat tabu. Jednak jakaś powaga zachowana być musi. Autor postu twierdzi, że "we własnym kraju czujemy się jak obcy". Podobnie twierdzą moherowe berety. I w tym momencie ja nie wiem o co chodzi? Ja jestem "nie tego", czy Tomas & MohBer? Pozdrowienia.
|
|
Dzięki i wzajemnie :)
|
|
klub marny a i opinia tego kluba jezt bardzo zła wydaje mi sie ,ze odpowiednie słuzby pilnie powinny zając się tym co się w tym klubie dzijee.
|
|
hmmm.... może chdziło o jakąś pasterkę od owieczek, albo gąsek...? ....może miała mieć rurkę do dyspozycji.... miała...?
|
|
...i wszystkich świętych, że im nie pomogli... śledczy: z okazji świąt, życzę Ci spokoju ducha i cierpliwości... :)
|
|
Napisał adamus w innym wątku. Zastanowiło mnie to. Doszedłem do wniosku, że nie powinien tak napisać. UFO - to po Polsku NOL: Niezydentyfikowany Obiekt Latający. Obiekt, który został zauważony, a nie udało się ustalić co to jest. Nie można powiedzieć, że go nie było, tylko dlatego, że nie wiadomo skąd pochodzi, co robi, czym jest. Tak samo mógłbym powiedzieć o wszystkich czytelnikach i pisaczach tego forum - pojawiają się jakieś wpisy, ale autora nie widać - nie ma go, nie istnieje. Zastanawiam się właśnie nad istnieniem wszystkich wokół mnie. Ja siedzę sobie, czuję, myślę, jestem świadom swijej obecności. Nawet kiedy widzę obok mnie inne ludzkie istoty nie mogę mieć pewności, że także mają ten dar - przecież mogą być bezwolnymi biologicznymi automatami, przetwarzającymi odbierane sygnały i reagujący zachowaniami, ale nie mający świadomości swego istnienia. Byłoby mi bardzo przykro, gdyby okazało się to prawdą - ale nigdy się tego nie dowiem więc się tym nie przejmuję. Wesołych świąt Adamusku. Życzę Ci więcej pozytywnego wykorzystania inteligencji emocjonalnej (i jej samej też), więcej człowieka (świadomego) w Twoim życiu, a troszkę mniej pieniądza i kapitału! Życzę Ci byś poznał na początek kilku niepijących rolników oraz inteligentnych i wykształconych bezrobotnych. Pozdrawiam! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ptysiu91, UFO nie ma nic wspólnego z kosmitami. To po prostu niezidentyfikowany obiekt latający. Może to być statek kosmiczny zielonych ludzików, ale równie dobrze może to być niezidentyfikowany balon meteorologiczny ;D Tak na marginesie, bardzo wątpię w to, że jesteśmy kłębkiem świata. Jesteśmy zbyt prymitywni. Byłoby to też straszne marnotrawsto przestrzeni kosmicznej ;) i bardzo samolubne z naszej strony byłoby uważanie, że jesteśmy jedyni w kosmosie.
|
|
Forpol, Ja także się podpisuję pod tym co napisał uomrzan i zapewne nie jedna osoba tu na forum. Bądź w stosunku do nas tolerancyjny, każdy może mieć swoje zdanie na dany temat :)
|
|
Wiecie, na czym polega jedna z chorób umysłowych naszego światka prawicowego: Otóż modląc się przed ołtarzem, na którym wisina krzyżu Żyd-Syn Boga, krzyczą; Precz z Żydami! A potem nie pojmują, że ludzie roztropni im nie wierzą i każą im się leczyć na głowę. Czy głupota jest chorobą?
|
|
szkoda ,że taka jest twoja odpowiedz-i nie stac ciebie na naprawdę ciekawą dyskusję.
|
|
Racja(tak samo z resztą jak prawda) pojęcie względne i jest jak pupa-każdy ma swoją :P
|
|
Carmello: będziemy mieli - masz chyba na myśli Białystok? Chyba że wczwśniej szlag trafi to tzw. padliaskie wojewoctwo i nie oni będą o kasie decydować. W przeciwnym razie zapomnij, aby białostoccy decydenci, z Jurgielami i Putrami, Cimoszewiczami i Fedorowiczami dopuścili aby cokolwiek poza Białymstokiem powstało. Ich horyzont myślowy nie przekracza rogatek Białegostoku. Zbych
|
|
Gdzie Firefox i IE się "bije" tam Opera korzysta :). Czego i wam życzę :)
|
|
Tak sobie wchodzę w ten temat,patrzę - jakaś DLUGA i na pozór inteligentnie wyglądająca wypowiedź ptysia,aż mnie "letko" przytkało.Myliłem się najwidoczniej - myślę sobie...chociaż nie! - to pewnie jakiś koleś cały czas udawał głupka i się odkrył! Tak,tak,to będzie to! ...Albo nie! Wiem! Ptysiu po prostu dojrzał przy okazjii świąt w jednej chwili,cudem podobnym do tego,za sprawą którego zwierzęta dwie doby temu w oborze dyskutowały ludzkim głosem,ale... przeczytałem co napisał i wszystko wróciło do normy... tak po prostu... :/
|
|
Dlugo nie trzeba bylo czekac na odzew ze strony SGH. Ogolnie uwazam takie napisy za bezsensowne. Ciekawsza "akcja" byla wtedy gdy "pierwszoroczniak" biegal dookola tego ronda jedynie w butach i kijem hokejowym i zawieszona na nim flaga Kanady. ;)
|
|
Może są jeszcze w Tow. Przyjaciół Ziemi Łomżyńskiej, ul. Polowa 22 (czynne bodajże od 9tej)
|
|
Z sensem Ptysiu, z sensem. Szczególnie ten fragment, jak załapali tego ufoludka i go połozyli na stole :) Ale na pewno była to Twoja najdłuższa wypowiedź. Kiedyś zrobiłbyś z tego z 1000 postów :) Pozdrowienia.
|
|
--> bigi2004 buahahahahaa, nie samochodem tylko motorówką
|
|
I tu się Ptysiu najprawdopodobniej mylisz, bo akurat drogi to raczej w Łomży są niezłe. Pojeździj sobie po innych miastach albo nawet po drogach krajowych a będziesz miał porównanie.
|
|
Ptysiu! Mm - Mądry milczy. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Autor: hooltay (---.lomza.mm.pl) Data: 21-12-05 17:44 Jak widzę, ten temat ma największe powodzenie na forum. Z jednej strony zwolennicy homoseksualizmu, z drugiej zażarci przeciwnicy (...) ...niekoniecznie zwolennicy,gdyż bycie przeciwnikiem oponenta nie jest równoznaczne ze zwolennictwem omawianych poglądów - może po prostu uderzać w same osoby,a zwłaszcza głupotę i krótkowzroczność ich wypowiedzi - swoista riposta ukierunkowana na samą wypowiedź Autor: tomas gesiorowski (80.91.146.---) Data: 23-12-05 23:31 ty jedz do berlina na zoo dworzec to pod wiaduktem bedziesz mial rozkosz na przeciwko apteki jak bys nie wiedzial tam takich jak ty to za frajer wala w zada (...) ...to bardzo dokładny i rzeczowy opis.Hmmm... Miałeś jakiś interes,by bywać w tamtych stronach?
|
|
Hej, Raver, przyznasz, że warszawskie uczelnie to miewają różnorakie kompleksy. Znane i kultywowane są stereotypy studentów z poszczególnych szkół. Na PW ta fotka rozeszła się bez większego echa, ot mieszkańcy akademika wyrazili chęć nawiązywania intymnych kontaktów ze studentami SGH i ujęli to w takiej skrótowej formie. Ale na UW ta fotka została swoistą ikoną. Już dwie osoby stamtąd mi ją pokazywały i nikt co lepsze nie wiedział jakie to rondo i kto napis 'wydeptał'. Ale animozje SGH-UW-PW to znany temat. W sumie czołówka uczelni warszawskich. Do tego ciężko je między sobą porównać, bo mają zupełnie różny charakter.
|
|
jaka wersja dc jest najlepsza do sciagania z IST i jaka jest nazwa tego HUBA ?
|
|
Czytałe. Sroczyński ma rację - jak głośno nie będziemy walczyli o swoje to Białystok nas wyroluje. Nie trzeba się bać, trzeba walczyć o swoje!
|
|
Znaczy pracownik bankowy niczym wyrobnik w sztolni... :D
|
|
Tresc mojego postu byla skierowana do Krzyska, pytal sie o program
|
|
Ryska powróc na stary Nick "RYSKAGO" !!!!!!!!!!!!!!!!!!! apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
radiolog też człowiek hehe
|
|
Musisz nacisnąć na zdjęcie prawym przyciskiem myszy na zdjęcie. Wyświetli się tabelka, na dole będzie napis Właściwości. Klikniesz na niego prawym przyciskiem, wyświetli się jeszcze jedna tabelka, a na niej będzie adres Url obrazka. Skopiujesz go i przeniesiesz na forum, wpisując później przed adresem w kwadratowym nawiasie [ img ], na końcu adresu [ /img ] , nie może być żadnych odstępów: przykład poniżej zdjęcia Małysza. [ img ]http://www.onet.pl/_m/ec6f1d4dd16329895cd8712c29319376.jpg [/ img ]. Bartek! To co Tobie podałem wyżej, służy do przesłania zdjęcia z internet na forum. Pozdrowienia
|
|
mydło dla ptysiów hahahaha Zbych
|
|
...i ptysiu, o ile mama go puści :)
|
|
jak teraz juz zle bedzie to sie zachlastam hehe Zbych
|
|
Powiedzmy, że ptysiu napisał "komurka" specjalnie z błędem, czego też nie pochwalam, ale zrobił to według zasady opisanej przez nieznajomego. Ale "żuci" zamiast "rzuci" to już nie był błąd zamierzony, w dodatku całkowicie dyskredytujący tę teorię, bo to przypadek odwrotny do niej. Takich przykładów jest tu mnóstwo. Jeśli więc nie umiecie pisać po polsku, to się do tego przyznajcie i nie dorabiajcie idiotycznych teorii. A wszystko to skutek tego, że nie czytacie prasy i książek, a polskiego uczycie się z esemesów i na forum, na błędach kolegów.
|
|
No co strona jak stronka przypomina mi troche wp.pl Zbych
|
|
Akurat Ptysiu, to stara gwardia tego forum. Jest jaki jest. Jeżeli chodzi o IQ, to plasuje się w górnej połowie stawki, hehe. Są tacy, których wqrza. Mnie nie. Na tym forum nie ma modów i adminów, przez co czasami przemycane są treści, za które gdzie indziej byłby dozywotni ban. Nie spotkałem się z tym, aby Ptysiek bluzgał, czy obrażał kogoś. A są tu tacy troglodyci :) Podsumowując: można Ptyśka nie lubić, ale qltura obowiązuje. Może założymy topic pt. "gudrid", albo nicka "anty-kiler"? Pozdrawiam.
|
|
Kolumb wielkie Dzieki za Info a moze ma ktos tą nute to jak moze to niech przeslemi ja na poczte bo na necie nie moge znaleźc albo niech ktoś da link do strony z której moge to sciagnąc z góry dzieki jak cos to mp3 na e-maila ptysiu91@interia.pl Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |