Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mieliśmy duchową siłę, by pluć w twarze tych podludzi z marszu |
zezol z tym wnusiem to aluzja do mnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mieliśmy duchową siłę, by pluć w twarze tych podludzi z marszu |
myszki w centrum chinskim na wyszynskiego
|
|
maruda cierpliwy jestem poczekam aż Twoje garnki sie zużyją, Omania będzie moja he he z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
W odniesieniu jak wyżejcytat poniżej: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-12 18:00 Mr_Andrzej, nie uwierzysz , za komuny jeb.ałem Władzę Ludową , serio ! ot, taka przelotna znajomość , zapomniałem nawet jak miała na imię _________________________________________________________________ A co za różnica jaki znaczek jest na czapce Świńskiej władzy (porównanie do książki i filmu pt: Folwark zwierzęcy). A czy to czerwona gwiazda albo złoty krzyżyk skutek i stosunek społeczeństwa do świńskiej władzy jest zawsze taki sam jak ich CURVA(łac.) życie przez tę władzę zmanipulowane. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia. Świński PZPR został zastąpiony przez świński KLER... ...Kapłani zostali suwerenną przewodnią siłą narodu i wyraźnie widać suwerenne owoce ich pracy duszpasterskiej w narodzie a raczej na skrzyżowaniach ulic... facmen
|
|
Jagodowy.tyle to na dowód osobisty dają.
|
|
_mały_To dobrze czy źle
|
|
Też mi się wydaje ,że prędzej Zambrów będzie miał strefę kibica niż Łomża :/ ... Ogólnie Zambrów lepiej prosperuje niż Łomża - pełen szacun dla burmistrza Zambrowa :) ... Szkoda ,że nasi nie potrafią brać przykładu z kolegów z Zambrowa. Zróbcie sobie strefę kibica w domu - zaproście paru kumpli , piwko chipsy szalik i jazda :D
|
|
Nie bojący jestem :) Kocham kleić plastry na łbie po chwilach twojej namiętności :):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Unicode wyzywając kierowców MPK od chamów pozwala wyobrazić sobie jakim człowiekiem jesteś sam. I to wszystko tłumaczy dlaczego nie zdążyłeś na autobus. Ja mam za sobą 39 lat pracy i to wszystko w dwóch firmach więc o życiu trochę wiem. A TY?
|
|
maruda ja kadrową rozmowę przeprowadziłam z Omanią, ten nowy rondelek nadal jest niepokojący !!
|
|
Poszukuję osoby/firmy przewozowej/ kurierskiej, która podejmie się transportu narożnika z okolic Wałbrzycha - dokładnie miejscowość Głuszyca. Cena jaka oferuję: w granicach 300-400 PL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |