Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSowski prezydent Sieradza potrącił kobietę i odjechał z miejsca wypadku, nie udzielając pomocy poszkodowanej. |
Witam czy jest ktoś na forum kto codziennie dojeżdża do Kolna ? prosiłbym o jakiś namiar chętnie bym się zabierał z kimś za dopłatą albo dogadał odnośnie dojazdów. Póki co moje autko w warsztacie. Mój mail: amylaz@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSowski prezydent Sieradza potrącił kobietę i odjechał z miejsca wypadku, nie udzielając pomocy poszkodowanej. |
yhm tak do Kolna dojeżdżam z Łomży
|
|
Re: PiSowski prezydent Sieradza potrącił kobietę i odjechał z miejsca wypadku, nie udzielając pomocy poszkodowanej. |
Od jakiegos czasu zamawiam drewno w Drew Maxie . Przywoza do domu kazda ilosc , porabane ,wysuszone, w woreczki zapakowane .Co do ceny to zalezy ile i jakie .Za dab placilam po 180 za m 3 . tel 662 102 433, duzo i nie, zalezy kto ma jakie mozliwosci.Ja musialabym zaplacic za pociecie i porabanie , wiec wole gotowce i nie mam problemu.
|
|
nasrac na nich złodzieje
|
|
sposób na tani dom : duży karton po AGD ocieplić starymi gazetami, wyciąć okno na świat - zatkać ciuchem ze szmateksu, w drzwiach postawić snopek słomy, pokryć słomodachówką, do środka wstawić koksownik, w lecie łapać deszczówkę, zimą w starej puszce po konserwie topić śnieg, instalację elektryczną wykonać bezprzewodowo... PS: nie zapomnieć wykopać duży dół na g.......
|
|
no nie dawaj na nk
|
|
a co tam ciekawego??
|
|
Ja tam KUPIŁEM i tyle płaciłem rok temu, a Ty jak nie masz kasy , to trudno, zostaje Ci garaż pod chmurką ,
|
|
Czy w ciągu ostatnich 3 lat MPEC był na minusie? Mam propozycje na przyszły rok zróbcie większy zapas węgla bo jak zima będzie trwała 3 miesiące to będzie trzeba wszystkie lasy w łomżyńskim wyciąć... Ja ciągle nie rozumiem tych 26% od kiedy tyle węgiel podrożał?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |