sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Widzew w I lidze (dawniej II). ŁKS Łomża jednak nie zagra w dawnej II lidze!!!

Po pierwsze to nie wiem jakie nowe drogi masz na mysli, a jesli mowa o obsadzaniu drzew, to zapraszam na odcinek Kolno - Pisz, gdzie po wichurze sprzed paru lat wiekszosc drzew zostala powalona, a teraz mozna zobaczyc "przepiekny" widok, jak to sadzi sie nowe sadzonki przy samej drodze w miejsce starych. Tylko po co, skoro jak sie wokol rozejrzy to cale hektary lasow sa ogolocone z drzew, nie leiej bylo by wlasnie tam bawic sie w sadzanie drzewek?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Widzew w I lidze (dawniej II). ŁKS Łomża jednak nie zagra w dawnej II lidze!!!

Jobler-ty moze jestes studentem i mialaes nie watpliwa przyjemnosc zasmakowania "choc troche imprezowego zycia"..Ja tez.Roznica pomiedzy nami jest taka ze niektorzy z nas pracuja i nie to ze nie maja srodkow pienieznych by sie z tad wyrwac ale czasu dlatego dyskutujemy o lokalach Łomzynskich o takim lub innym przeznaczeniu , w ktorych mozna milo spedzac czas na codzien , nie tylko napic sie ale i posluchac dobrej muzyki. Czy beda u nas kluby z prawdziwego zdarzenia czy nie ... zobaczymy a narazie zostaje nam zadowalac sie tym co mamy, a nie porownywac Jamy do np. Hybrydy w Warszawie,bo jesli bysmy placili za piwo tyle co tam to podejrzewam ze Jama bylaby otwarta do 4 i ogolnie wszystko byloby na wyzszym poziomie(chodz nie uwazam ze jest zle , oprocz godzin otwarcia),

Re: Widzew w I lidze (dawniej II). ŁKS Łomża jednak nie zagra w dawnej II lidze!!!

Bardzo dobrze markac. Masz u mnie 30% prowizji :)
Polecam TAD 1.0, Kefas jak chcesz mogę Ci uruchomić demo.
Jesli zależy Ci na czymś mniej stabilniejszym i tańszym (bo zapłacisz za wdrożenie) polecam produty Open Source, które też możemy Ci z markacem zainstalować.

Ktoś Odpowie na moja zagadke ?

Re: Widzew w I lidze (dawniej II). ŁKS Łomża jednak nie zagra w dawnej II lidze!

Ale dlaczego zginęła?? : (

Bubero

Re: Widzew w I lidze (dawniej II). ŁKS Łomża jednak nie zagra w dawnej II lidze!

Ja tez nie mam czasu bo gora raz w tygodniu moge sie gdzies pobawic, ale przyznam ze gdyby hybryty, organza, muza, le madame, czy tomba itp. przeniosly sie do lomzy to wolal bym isc do nich nawet raz w miesiacu i zaplacic 7zl za piwo ale za to dobrze sie bawic a imprezy konczyly by sie tak jak w tych klubach kolo 10ej rano.
Sadze ze na tym forum jest wiecej takich ludzi.

Pozdrawiam wszystkich.

A może by tak zacząć emalie słać do UM albo jakieś podpisy zebrać przecież my mieszkańcy też mamy coś do powiedzenia. Macie jakiegoś pomysła ???

Pozdrawiam odważnych, co się nie boją oglądać świat z poza krat.

Na stronie podanej niżej jest wyjaśnienie całego tematu.

Najwięcej problemów łomżyniacy mają z poruszaniem się po skrzyżowaniu ulicy Sikorskiego z Aleją Legionów - mówi sierż. szt. Wojciech Fabin z Sekcji Ruchu Drogowego KMP w Łomży. To skrzyżowanie jest wyjątkowe. Mieszkańcy przyzwy-czaili się do tego, że dozwolone jest zawracanie na ulicy Sikorskiego, tak było jeszcze przed remontem skrzyżowania. Teraz, jadąc na przykład tą ulicą obok dworca od strony targowiska, nie można na skrzyżowaniu zawrócić, kiedy działa sygnalizacja świetlna.

Autor tematu miał rację.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=6215

Pozdrowienia.

polecam http://www.ojciec-dyrektor.de/ ;)

ojeeesuuuuu... moja głowa...:)
czwartki w KluboKawiarni są ZAJEBISTE...

TYLE

maćku, moje zajęcia przedłużyły się do ponad 21:00, jednak nie chciałem Cię nachodzić o tej porze. Dzisiaj Cię napewno odwiedzę.

I co z tą pizzą? Jacyś chętni?

Ja chętny =) tylko kiedy ?

W okolicach Starego Rynku pozostaje Ci tylko "kożystanie" z usług TP.

pysiu, sklej pizde powiem krótko

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org