Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ruski troll Kmicic shakował forum |
Makabra... follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ruski troll Kmicic shakował forum |
A ile razy jest tak że człowiek niema czasu zjeśc tej kanapki ?? a tak jeszcze do meni względem ogrzewania :) Optymalna temperatua w pomieszczeni to 20,0C:) A żę byłem tam kilka razy więc na pewno taka tam była :) Więc jeszcze raz powtórzę W PRACY SIE PRACUJE a nie grzeje dvpę na grzejniku :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
wolny :):) Ja się pisze na to :):):) Już czuje za plecami ten świst powietrza astmatycznego ochroniarza:):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam ! Czy znacie kogoś kto dobrze i dość tanio naprawia radia samochodowe? Proszę podać adres i telefon :) Dziękuję
|
|
Kto SKUPUJE auta za gotówkę? Potrzebuję PILNIE sprzedać bdb auto TOYOTA AURIS 2007 - stan "IGŁA" b.db wyposażona 1 właściciel, zadbany cena rynkowa 34000 Potrzebuje PILNIE sprzedać więc DO NEGOCJACJI 884-002-001
|
|
Masakra ...
|
|
Nie w venedzie będą veneryczki
|
|
to dobrze, że ja tą pierzynę wzięłam.
|
|
With challenging gameplay, Run 3 Unblocked is in the middle of the action, offering fast-paced running through tricky, ever-changing space tunnels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |