Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JarKacz daje 500+ na świnie! |
Piszac biedny mialam na mysli fakt, ze sie ich tak uczepiliscie a wy tylko o pieniadzach oczywiscie. Zostancie rolnikami i zyjcie jak paczki w masle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JarKacz daje 500+ na świnie! |
Pisz do Donalda może Tobie na to pozwoli:))
|
|
ZEZOWATE SZCZESCIE TY ZEZULCU GLUPI ja to takich szmat jak ty nie mam szcunku tez a twojego malego chu++ja nie chcialbym nawet kijem dotkanac. nie wiem po co wywalasz moje tematy tu na forum?? do czego ma to sluzyc?? nie jestm gowniara. nawet nie che mi sie czytac tego co tam napisales. do kogo ty masz szacunek?? mi sue wydaje z ty na zywo udajesz tkaiego pozadnisia a tu na forum pokazujesz swoje prawdziew oblicze. podnieca cie wyzywanie obrazanie i niewiadomo co jeszcze ci do tej twowj zboczonej glowy przyjdzie?? zastanow sie zanim kogos wyzwiesz bo mozesz kiedys niechcocy trafic na te osobe w realu. a jesli chodzi o te moje tematy. to chcesz zrobic ze mnie klamczuche to moze wyjasnie doloszenie po szkole podst nie bylo dla mnie ale nie bede przeciz tu na forum tka sie rozdrabniac chociaz terax musze bo mnier do teog zmusiles. nie wypowiadaj sie wiecej na moj temat przeciez ciebie latwo mozna znalesc. megan czy wyobrazasz sobie urzenika ktory przesyla ci pisamo a na nim pelno bledow?? czy dostales kiedys takie???
|
|
Unia nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa, czai się i może zaatakować ! , przyjdą i wykupią Polskę, rzucą się na nasze grunta i będziemy robić za parobków , przemysł, handel i usługi opanują Żydzi , kościoły zamienią na dyskoteki, Sodoma i Gomora ! opanujmy się , póki nie jest jeszcze za póżno , WYSTĄPMY Z UNII ! ... może księża z ambony mam pomogą, szukajmy wsparcia u PISuaru, Solidarnej Polski lub u byłych działaczy Ligi Polskich Rodzin kto jest ZA ???
|
|
Odnieś się do mojej wypowiedzi, wyraź swoje zadanie, wtedy porozmawiamy. rudy błazen z druhem
|
|
Albo Rudy obniży haracz na paliwo albo trzeba sie zmobilizować i na Euro 2012 blokada miast gospodarzy euro, granic i lotnisk.
|
|
dokładnie, DUŻO NIESKŁADNIE !
|
|
zezowate szczescie - niby masz rację tyle że kwota jaką bym potrzebował to jakieś 400-500 złotych, a po feriach i tak będe mieć przypływ gotówki więc pomyślałem że wzięcie chwilówki to mało ryzykowna opcja tym bardziej że czytałem o ViaSMS i wydaje się być ona rzetelną firmą
|
|
przyzwyczaili się i musi tak być, a jak jest inaczej to już oszustwo... widąc że nie którzy czytać się nie nauczyli
|
|
i ci na wschodzie ruskie czy białorusy i europejczycy na zachodzie tansze paliwo maja. czemu kur*wa u nas taki syf.
|
|
sluchaj kolezko zboczony sprawia ci przyjemnosc dosrywanie komus??? radze ci isc do psychiatry moze jakis tabletki na przytlumienie. daje sobie reke obciac ze masz dwa oblicza tam w realnym swiecie spokojny mily grzeczyny a tu twoja druga ciemna strona sie ujawnia. moze masz ochote pokazac co potrafisz oko w oko. po co sie ukrywac?? ja bardzo chetnie powiem ci o w oczy co o tobie mysle.
|
|
POpieram POspolite RUSZENIE na ten i inny przyszły poje . any rząd i nierząd!!! ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!
|
|
Autor: zdzicho (---.elomza.pl) Data: 19-01-12 13:02 Po prostu były dwa rodzaje pizzy rodzinnej, jedna w promocji , druga nie. Ta druga znalazła się przy promocyjnych , bo ktoś ją po prostu przełożył i nie zwalałbym tego na personel i specjalną zagrywkę. Oj, jednak chyba robią to specjalnie. Kiedyś były warkocze serowe w promocji za 1,99 zł, tych z promocji już zabrakło, ale z tyłu leżały identyczne, ale za 5,99 zł. Pani w informacji stwierdziła, że to już kolejna reklamacja i specjalnie położyły te droższe z tyłu, żeby się ludziom nie myliło.
|
|
Najlepszym rozwiązaniem jest wypowiedzenie wojny jakiejś potędze gospodarczej i szybciutko ją przegrać z malutkimi waruneczkami.Pomijając Koree, Chiny i Afrykę. Niemcom też można by sie poddać ale chyba to nie patriotyczne...
|
|
Pytanie i prośba do kucharek ;) szukam przepisu na ciasteczka zwane kartofelkami, małe kuleczki obtaczane w kakao, pyszne i kruche... jeśli jest ktoś w posiadaniu bardzo proszę o udostępnienie. w necie znalazłam jeden przepis (na mojegotowanie.pl) ale może ktoś ma inny. Dziękuję i pozdrawiam
|
|
Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:46 CZESC MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA ZNALESC SZKOLE DLA DOROSLYCH PO PODST.ALBO GIM.DO KTOREJ NIE TRZEBA CHODZIC CO ZAJECIA. A NAUCZYCIELE NIE MAJA NIC PRZECIWKO TEMU?? I OCZYWISCIE NIE TRZEBA SIE UCZYC ZA MOCNO??? CHRAODZI TU KONKRETNIE O PRACE I WIADOMO ZE CZLOWIEK NIE MA ZA DUZO CZASU NA NAUKE. W NIEKTORYCH SZKOLACH ZAOCZNYCH NAUCZYCIELI NIE INTERESUJE ZE CZLOWIEK NA PRACE W WEEKEND I NIE ZAWSZE MA KIEDY PRZYJSC NA ZAJECIA A CO MOWA O OSTRYM UCZENIU SIE. BARDZO PROSZE O POMOC .Z GORY DZIEKI Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:57 WESZLAM NA ICH STRONE ALE NIE MOGE ZNALESC NIGDZIEJ CZY MOZNA TAM ISC PO GIMNAZJUM Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 10:59 JA NIE NAPISALAM ZE BEZ CHODZENIA I NAUKI ALE ZEBY NAUCZYCIELE NIE PRZYWIAZYWALI WAGI DO CZESTEGO OPUSZCZANIA ZAJECIA. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM maruda Autor: panda19833 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 11-10-11 11:03 I WYOBRAZ SOBIE ZE JEST TAKA SZKOLA TYLKO DLA MNIE ZA DALEKO I ZA DROGO. TO SIE NAZYWA SZKOLA EKSTERNISTYCZNA
|
|
będę w lipcu na weselu z ich udziałem to się wypowiem ;p a tematy o zespołach to już nie "lezą" ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |