niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kuchciński+ 15 letnia Ukrainka

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kuchciński+ 15 letnia Ukrainka

Autor: petycja.zambrowska (---.play-internet.pl)
Data: 16-01-12 18:07

Tak uważamy.
Ponadto, dla ciekawości mieszkańców Łomży, dodam, że autorzy i zwolennicy petycji są "prześladowani" za zambrowskim forum (zambrow.org) !!! Nasze tematy i poszczególne wypowiedzi są albo we fragmentach albo w całości kasowane. A w godzinach szczytu, największego zainteresowania popularnym wątkiem (petycja w sprawie rozpisania konkursu na dyrektora centrum kultury) forum "działa tylko w trybie do odczytu"... To daje do myślenia. Zwłaszcza, że nie pojawiały się wcześniej takie "awarie". Mówi się w Zambrowie o przyjaźni 'pani dyrektor' z właścicielem portalu...

Data: 16-01-12 18:22

Problemy są wszędzie. My się zajęliśmy tylko tą sprawą. Bo mamy dość wstydu i żenady. Buduje się Centrum Kultury za 12 milionów (Unia dała "tylko" 3, reszta to kasa Miasta; a budżet Miasta wynosi 30 mln) i oddaje takie cudo w ręce, no właśnie nie powiem kogo (bo sądami i paragrafami też straszą w Zambrowie, strach się nawet na forum wypowiadać. Ale jeden z naszych wątków, ten z petycją w tytule, został przeczytany ponad 10 TYSIĘCY RAZY, zgromadził ponad 360 odpowiedzi. To świadczy o skali problemu. Nie poddajemy się.
Dlatego gdyby ktoś był zameldowany na terenie powiatu zambrowskiego i chciał się podpisać, służymy petycją :) Przypominam kontakt: petycja.zambrowska@wp.pl
Zapraszam też za forum na stronie zambrow.org Tam możecie śledzić rozwój tematu. Pozdrawiam!

Data: 17-01-12 21:38

Oświadczam, że moje wypowiedzi na temat zambrowskiego forum zawierają błędy. Zostały napisane pod wpływem emocji i nie mówią prawdy.
Pozdrawiam.

powyżej są cytaty użytkownika forum 4lomza
a na samym końcu jego oświadczenie
czyżby na 4lomza też czuł się zagrożony ze strony jego wpół mieszkańców z Zambrowa? wychodzi na to że Zambrów jest wszechwładny... nawet jeśli jego użytkownicy uciekają na forum Łomżyńskie nie mogą czuć się bezpiecznie? trochę to dziwne wszystko... i te oświadczenie??? być może użytkownik przesadził z oskarżeniami ale to wszystko daje do myślenia... czy w naszym kraju nie ma już wolności słowa? nie można już krytykować funkcjonariuszy publicznych jeśli uważamy że postępują niezgodnie z przepisami i etyką???
Ale póki co na tym forum panuje wolność słowa
wiec każdy może się wypowiadać

Jak widzę po postach innych nie tylko ja spotkałam się z metalizacją przedmiotów.:)
Również polecam!
http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/dla-chlopca/31--model-1ba-metalizowany-bucik-na-pamiatke-chrztu-dla-chlopca.html

Ale powróćmy do tematu. Uważam, że 'kamilk' ma tutaj wiele racji. Dopłaty dopłatami tylko jak otrzymuje je osoba która naprawdę gospodarzy to wg. mnie jest ok. Problem jest wtedy gdy ktoś obrabia czyjąś ziemię a właściciel bierze dopłaty. Znam wielu takich którzy w Łomży mieszkają i biorą dopłaty bo mają kawałek ziemi na wioskach. I czy to jest sprawiedliwe??

Okulistka Podolak?
Pierwszy raz słyszę, może okulistka Ewa Poppe.
Jest tylko dentystka P. Agata Podolak

po lekturze artykułu widzę, że Łomża "króluje" w tym zestawieniu
widać, ze włodarze Ostrołęki umieją uczyć się na cudzych błędach i wyciągać trafne wnioski, brawo im za to...

dokładnie tak Kafeteria miała klimat nie jakieś automaty i bilard, jeżeli ktoś chce pograć to jest np 54, ale wypić dobrej kawy i porozmawiać przy muzyce na żywo nie ma gdzie w łomży. Własnie za to ceniłem Kafeterie i nie ważne było że deser lodowy ponad 20pln...

Dzisiaj ON 5.74 benzyna 5.53 jest super tak trzymać . Paliwo super samochod spisuje się dobrze.

Ambitne, automaty i (?)dobra muzyka, relax. Tego nie da sie pogodzić

Andy Ty jak zwykle zabawnie :)

ale prawda to :)

Mi się marzy lokal do którego mogę przyjść ze znajomymi, wypić kawę, kupić babeczkę / szarlotkę z lodami waniliowymi i spędzić miło czas. Na rozmowie:) Nie za głośna nastrojowa muzyka za dnia ( fajnym pomysłem byłby wieczory tematyczne, np. polska muzyka rockowa, lata 80, czy nawet muzyka prosto z Afryki:P ) bez odgłosów uderzanych kul czy automatu, odpowiednia aranżacja świateł , i klimat sam się tworzy. Z miiiłą chęcią:)

;))

Anatol M.

Warto odwiedzić tego specjalistę przyjmuje tylko w poniedziałki i środy w godzinach od 14 do 17 wizyta kosztuje 100 zł. Nie trzeba dzwonić przed wizyta.

to chyba ten z 111 sprawdz poszukaj w google 'jak wygerowac kod serwisowy nokia 1800'

algeroth, o i to właśnie by chwyciło, bar mleczny, tanie żarcie, byle jakiej jakości, byle półdarmo , taka garkuchnia dla pospólstwa, ale czy na tym coś ukręci ? raczej wątpię ,

Nie zaginęła komuś suczka Husky? Czerwona Obróżka i zielony znaczek szczepienia - zdaje się że lek. Leończaka.
Chwilowo jest u mnie - ale nie wiem czy nie przeskoczy ogrodzenia.
Pisać, dzwonić - nawet w nocy: 510124530
I.

zgadzam sie w lato jak bylem w lomzyniewie z ciekawosci zajrzalem do jednego klubu i bylo pelno ludzi : cafe lomzynianka kolo dworca

świetny pomysł z tym barem mlecznym :)
W białym podlasiak i topolanka mają wielu klientów :)
może i w Łomży by się przyjęło :)

zezowate szczęscie dziś wszystko można sprzedać byle g w ładnym opakowaniu ale tylko raz, następnym razem klient się nie nabierze.

Tak zrobiłem, niestety p. Leończaka nie ma w gabinecie i nie może sprawdzić. A mała już sforsowała ogrodzenie - taka natura ;)

Niestety nigdzie ich nie posłuchasz w necie :(, ale kapela godna polecenia - naprawdę. Pozostaje Ci tylko wizyta u jednego z Panów. Jak chcesz mogę podać ci namiary. Pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org