sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Likwidacja szpitalnych łóżek

nie chcę takich atrakcji!!!! Biorę butelkę wina,komputer i to są moje ferie!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Likwidacja szpitalnych łóżek

Omania ... z tym winem to w 10 trafilas... jak w towarzystwie to tylko doborowym

szachmat:)

PAVULONIK na odprężenie i owszem zażyłem :):)

Omania .
Młoda jesteś nie pij wina!!!!!!!

szachmat,,,ja wiem co dobre;-)

Ktos cos... nie biez Pavulonu bo za to siedziec mozna ( jak ci pielegniarze) juz nie spomne ze sie przekrecic mozna
Omania... no wiadomo ... jak klasa to klasa

szachmat:)
Ja nie z Łodzi , ja tutejszy nie przewracam się :)

szachmat aleś się rozgadał

London Elektricity - Love The Silence

http://www.youtube.com/watch?v=eZg5IZqh21Y

Jestem tego samego zdania co Kawa na ławę.
Mały - 7-miesięczny Kuba Cieślik jest z Łomży i PILNIE POTRZEBUJE OPERACJI SERCA!
Operacja jest wyznaczona na przyszły miesiąc, a rodzicom wciąż brakuje pieniążków na tą operację.

http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/1736-syna.html

petronelcia. nie moge nigdzie w necie znaleźć numeru tel do tej jednostki.

Ciężka sprawa o tej porze:(

Wszystkie apteki zamknięte tylko jedna ma dyzur:)

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

dzięki ktosiu,miłe to z Twojej strony;-)

szachmat a może nas po prostu lubisz;-)

Dobranoc kotku.. ktosiu cosiu... kolorowych i erotycznych snow.. a jutro niech bedzie dla ciebie najlepszy dzien :)

Dobranoc ktosiu;-)Dzięki za miłą pogawędkę;)

A ja piję dalej...

takiego wójta z jajami to ja innym gminom życze a szczególnie miastu Łomża może by w końcu lepiej w tym mieście było.

porobiło się nam w narodzie, że ludzie sami chcą iść do wojska... gdzie są te czasy gdzie ludziska płacili ciężkie pieniądze na łapówki za kategorie D,

Jakby się przeniósł w czasie do moich czasów maturalnych i powiedziałbym że za 20 lat ludzie będą sami do WKU chodzić i pytać o przyjęcie do wojska to zamknęliby mnie Tworkach . ;o)

no to mile ze sa normalni ludzie w tym smutnym jak... miescie

zdecydowanie lepszy jest zespół Flesz

lilo bo do stanów nie każdy może polecieć.Potrzebna jest wiza.Polskim kryminalistom wizy nie dają.
W europie 80% Polaków to najgorsze śmiecie zmiecione z Polski.
Tam się przejedź i zobacz co wyprawiają.

Ja proponuję zawczasu wytyczyć miejsce pod meczet dla naszych podopiecznych.
Likwidują jednostkę to może tam ?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.
Ordynator odpowiedział:
• Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.
• Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.
• Nie - powiedział ordynator - normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?

www.dewu.lomza.pl

pan Włodek zna się na hydraulice

onaion spytaj swoich znajomych, sąsiadów o dobrych specjalistów. Na internecie podają sie rózni a napewno uważajacy się za najlepszych...ja wzięłam z internetu - i musiałam w trakcie dwa razy zmieniać fachowców i podwójnie płacić za spartoloną robote...

Autor: jakto (---.elomza.pl)
Data: 13-01-12 10:23

Po pierwsze sagan masz Ty!!!nie jestesmy na TY!!!
Po nastepne nie wiesz ile ja zarabiam tym bardziej, że wiem w jakich warunkach teraz się przyjmuje klienta!! a w Łomży też są miejsca w których wykonują usługi pedicure spa a nie moczenie w misce!!
Jeśli jest mnie stać to ide do kosmetyczki i maluje u niej paznokcie, ale nie po to sie chodzi na manicure żeby po wyjściu od kosmetyczki w domu przemalowywać paznokcie bo lakier odpryskuję bo stoi u niej 2lata na półcę!
Jesli się płaci wysoką cenę to niech to bedzie adekwatne do wykonanej usługi i jakości produktu!!
Po twojej wypowiedzi widze, że to Ty jesteś wulgarna i hamska-zwykła prostaczka

Nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale ta którą tu skopiowałam to czysta prawda , zgadzam się z nią i popieram. Ja tak miałam z usługą fryzjerską - chciałam włosy na rudo a zrobiono mi na czerwono...zapłaciłam 120zł... na drugi dzień musiałam iść do innej fryzjerki w związku z tym, ściągać kolor. Od tamtej chwili maluję włosy sama w domu i jest 85 % taniej i lepiej

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ze dzis na dysce zapytam lale o godzine( majac swoj zegarek) a rano bede musiał przepędzać z łozka. tak to jest

ja teraz sprawdzałem i jest ale mogą to być resztki w rurach bo mieszkam w BLM

do Rzońcy idź zrobi ci kompleksowo całość, tylko zamówienie gdzieś od 100 tysi, pracownicy prywatnie biorą taniej

jakie to dziwne, z tą tolerancją... meczet ci wybudują u Ciebie ale jakbyś chciał kościół katolicki postawić u nich ( w arabskich krajach) to by cie ukamienowali, oczywiście zgody by nie było

takie mają zasady

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
nieruchomości
Bezpośrednio Sprzedam M2 Łomża 48 m2, ul. Rządowa 2, piętro 1, centrum, 2 pokoje, kuchnia, łazienka, balkon, piwnica. W zasobach ŁSM. Cegła, nie wielka płyta. 300 tysięcy.
tel. 534333897
macbor@gazeta.pl
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org