Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Likwidacja szpitalnych łóżek |
nie chcę takich atrakcji!!!! Biorę butelkę wina,komputer i to są moje ferie!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Likwidacja szpitalnych łóżek |
Omania ... z tym winem to w 10 trafilas... jak w towarzystwie to tylko doborowym
|
|
szachmat:) PAVULONIK na odprężenie i owszem zażyłem :):) Omania . Młoda jesteś nie pij wina!!!!!!!
|
|
szachmat,,,ja wiem co dobre;-)
|
|
Ktos cos... nie biez Pavulonu bo za to siedziec mozna ( jak ci pielegniarze) juz nie spomne ze sie przekrecic mozna Omania... no wiadomo ... jak klasa to klasa
|
|
szachmat:) Ja nie z Łodzi , ja tutejszy nie przewracam się :)
|
|
szachmat aleś się rozgadał London Elektricity - Love The Silence http://www.youtube.com/watch?v=eZg5IZqh21Y
|
|
Jestem tego samego zdania co Kawa na ławę. Mały - 7-miesięczny Kuba Cieślik jest z Łomży i PILNIE POTRZEBUJE OPERACJI SERCA! Operacja jest wyznaczona na przyszły miesiąc, a rodzicom wciąż brakuje pieniążków na tą operację. http://www.mylomza.pl/home/lomza/item/1736-syna.html
|
|
petronelcia. nie moge nigdzie w necie znaleźć numeru tel do tej jednostki.
|
|
Ciężka sprawa o tej porze:( Wszystkie apteki zamknięte tylko jedna ma dyzur:) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
dzięki ktosiu,miłe to z Twojej strony;-) szachmat a może nas po prostu lubisz;-)
|
|
Dobranoc kotku.. ktosiu cosiu... kolorowych i erotycznych snow.. a jutro niech bedzie dla ciebie najlepszy dzien :)
|
|
Dobranoc ktosiu;-)Dzięki za miłą pogawędkę;) A ja piję dalej...
|
|
takiego wójta z jajami to ja innym gminom życze a szczególnie miastu Łomża może by w końcu lepiej w tym mieście było.
|
|
porobiło się nam w narodzie, że ludzie sami chcą iść do wojska... gdzie są te czasy gdzie ludziska płacili ciężkie pieniądze na łapówki za kategorie D, Jakby się przeniósł w czasie do moich czasów maturalnych i powiedziałbym że za 20 lat ludzie będą sami do WKU chodzić i pytać o przyjęcie do wojska to zamknęliby mnie Tworkach . ;o)
|
|
no to mile ze sa normalni ludzie w tym smutnym jak... miescie
|
|
zdecydowanie lepszy jest zespół Flesz
|
|
lilo bo do stanów nie każdy może polecieć.Potrzebna jest wiza.Polskim kryminalistom wizy nie dają. W europie 80% Polaków to najgorsze śmiecie zmiecione z Polski. Tam się przejedź i zobacz co wyprawiają.
|
|
Ja proponuję zawczasu wytyczyć miejsce pod meczet dla naszych podopiecznych. Likwidują jednostkę to może tam ? rudy błazen z druhem
|
|
Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie. Ordynator odpowiedział: • Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę. • Aha, rozumiem - powiedział gość - normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek. • Nie - powiedział ordynator - normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?
|
|
www.dewu.lomza.pl pan Włodek zna się na hydraulice
|
|
onaion spytaj swoich znajomych, sąsiadów o dobrych specjalistów. Na internecie podają sie rózni a napewno uważajacy się za najlepszych...ja wzięłam z internetu - i musiałam w trakcie dwa razy zmieniać fachowców i podwójnie płacić za spartoloną robote...
|
|
Autor: jakto (---.elomza.pl) Data: 13-01-12 10:23 Po pierwsze sagan masz Ty!!!nie jestesmy na TY!!! Po nastepne nie wiesz ile ja zarabiam tym bardziej, że wiem w jakich warunkach teraz się przyjmuje klienta!! a w Łomży też są miejsca w których wykonują usługi pedicure spa a nie moczenie w misce!! Jeśli jest mnie stać to ide do kosmetyczki i maluje u niej paznokcie, ale nie po to sie chodzi na manicure żeby po wyjściu od kosmetyczki w domu przemalowywać paznokcie bo lakier odpryskuję bo stoi u niej 2lata na półcę! Jesli się płaci wysoką cenę to niech to bedzie adekwatne do wykonanej usługi i jakości produktu!! Po twojej wypowiedzi widze, że to Ty jesteś wulgarna i hamska-zwykła prostaczka Nie czytałam wszystkich wypowiedzi ale ta którą tu skopiowałam to czysta prawda , zgadzam się z nią i popieram. Ja tak miałam z usługą fryzjerską - chciałam włosy na rudo a zrobiono mi na czerwono...zapłaciłam 120zł... na drugi dzień musiałam iść do innej fryzjerki w związku z tym, ściągać kolor. Od tamtej chwili maluję włosy sama w domu i jest 85 % taniej i lepiej z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ze dzis na dysce zapytam lale o godzine( majac swoj zegarek) a rano bede musiał przepędzać z łozka. tak to jest
|
|
ja teraz sprawdzałem i jest ale mogą to być resztki w rurach bo mieszkam w BLM
|
|
do Rzońcy idź zrobi ci kompleksowo całość, tylko zamówienie gdzieś od 100 tysi, pracownicy prywatnie biorą taniej
|
|
jakie to dziwne, z tą tolerancją... meczet ci wybudują u Ciebie ale jakbyś chciał kościół katolicki postawić u nich ( w arabskich krajach) to by cie ukamienowali, oczywiście zgody by nie było takie mają zasady
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |