Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolność słowa poszła na piwo |
nelle podaj swój e-mail dam Ci kilka lekcji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolność słowa poszła na piwo |
szachmat ajne dziewczyny słuchają fajnej muzy:) Adele - Cold Shoulder (Basement Jaxx Classic Remix) http://www.youtube.com/watch?v=ekyEFv2opJs Chase & Status Ft. Cee-Lo Green & D Double E - Brixton Briefcase http://www.youtube.com/watch?v=KV2FpB6gp-M
|
|
jestem kobietą, mimo wszystko, przyznam mu całkowitą rację....:)
|
|
czy ktoś z Was próbował dostać się do pracy w ABW? no nie znam nikogo kto pracuje w ABW ale znam co pracują CBŚ/U tylko oni musieli odklepać kilka lat w policji ale nie w Łomży:)
|
|
polecam Marcina K. tu jest jego mail: marcinkotowski.mail@gmail.com oraz blog: <a href="http://kmarcino.blogspot.com/">K&M FotoBlog</a>
|
|
Za jeden dyżur masz 1000 zł to niestac cię samemu jeździc ????
|
|
19051 fältskär/em jesteś czy jak:)
|
|
My ideal computer system would consist of CPU AMD FX- 8150 with the volecity 3,9 Turbo Core up to 4,2 Ghz. MAX TURBO. Obviously my PC should have a minimum of 8 gb memory expandable to 16 gb. Hard disk should hold up to 5 TB. because i like watching films in blu-ray. The monitor should have a diagonal of 23 inches in a full HD and 3D function. Furthermore my favourite desktop has to have ports, card memory slots and wireless connectivity. I almost forgot that the ASUS HD 6990 graphic card would be the one of my dreams. At the end I would like to say that it should be operated by windows 8.
|
|
madzia, aj ja jestem za tym, że jak się Polak nie potrafi zachować za granicą, to won Go z powrotem do Jego kraju i z czeczenem tak samo powinno być!
|
|
Madzia ten pROTAkut to psychopata siedzi w Choroszczy widocznie kaftan się poluźnił i wpadł do pokoju pielęgniarek a tam był komp Zresztą zobacz sama ....... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=467632&t=467632 rudy błazen z druhem
|
|
Velocity to prędkość w ruchu, tutaj powinno być "speed".
|
|
Kupa idiotów!!!
|
|
szachmat , zbij najpierw Andy C konia , to może coś ugrasz
|
|
takie umięśnione baby nie powinny chodzić w sukienkach....blee
|
|
Aga128- czemu tak unosisz sie. Nikt nie twierdzi że tam mieszka patologia, lecz raczej wysnuć można wnioski, że mieszkańcy tego bloku nie zawsze słusznie znaleźli się na liście lokatorów tegoż bloku. Bo jesli niedostatek z powodu choroby, jakichś rodzinnych nieszczęść, to duża część mieszkańców Łomży mogłaby do tego bloku też należeć , Co więcej - auta- niestety wymagają wkładów finansowych - np. ubezpieczenie OC( nie jest niskie) a także na wodę one też nie jeżdżą. Nie liczę cudzych pieniędzy, ale takie skojarzenia nasuwają sie po Twojej wypowiedzi. Nie jest moim zamiarem krytyka ubóstwa lub nieszczęścia , bo sama pracuję i wiem jaką część dochodów pochłaniają opłaty , a auta od jakiegoś czasu nie użytkuję , bo nie stać mnie na paliwo a nie mieszkam w bloku na sławetnego śniadeckiego. Dlatego też nadal twierdzę , że nie wszyscy mieszkający w tym bloku - powinny tam mieszkać.
|
|
mieszkałem za granicą 12 lat i jak tylko pokazała się jakaś grupka ludzi z browarem w ręce to z daleka wiedziałem że Polacy. A jak się zbliżyli to potwierdzili magicznymi słowami "*******.... kur.... ja jeb...czego się kur gapisz..." teksty szły do obywateli tego kraju rudy błazen z druhem
|
|
Zbychu zgadzam sie z toba....polacy mieszkajacy za granica wcale nie sa lepsi od czeczenow czy innych mieszkajacych u nas.........(czasem wstyd sie przyznac skad sie jest) ale jak to bywa...nikt nie widzi swoich bledow ale zeby czuc sie lepiej wola widziec i pieprzyc o innych i na innych..to jest zalosne rudy błazen z druhem
|
|
ja nie daje nic...oni tez mi nic nie dali :P
|
|
Dokładnie ja zawsze mówię .... spójrz w lustro i zobacz czy jesteś ideałem za czym zaczniesz krytykować innych... rudy błazen z druhem
|
|
przepraszam za błędy wyrazowe
|
|
ja tez zawsze jestem tego zdania.... kto jest bez winy(dot.haterow rasistow itp) niech pierwszy rzuci kamien... hmmmmmmmmmm ale tak czytajac posty to tu kazdy niewinny i kazdy dostaje za darmo....ludzie w polsce nawet wpierdol za darmo nie ma...a wiec....zawsze jest czyjas wina
|
|
glupki wszyscy jestescie kazdy czlowiek jest inny nie wazne czy czeczen czy polak ten ma w bani to, a ten to, roznie sie zachowujemy tak?. wkurzaja mnie opowiesci ida z piwami w reku i przeklinaja... bo za rogiem mogles zobaczyc fajna rodzinke polsko ktora pomagala tamtejszej babci przejsc przez jezdnie, i tak pochwalisz sie o tym 1 zjawisku. wszystko w temacie polacy nie toleruja u siebie obcych ; )
|
|
polacy to narod rasistow haterow i hmmmmmm kombinatorow.... tyle w tym temacie..tak kazdy czlowiek kazdy narod jest inny..kazdy ma swoje racje prawa itd...dlatego powinnismy nauczyc sie tolerowac innych i co wazniejsze nauczyc sie rozmawiac bez obrazania wysmiewania itd.... no ale po co lepiej jest wyjsc komu wpie****c wyzwac bez powodu...polak wtedy czuje sie lepiej...uwaza sie za rase wyzsza... Gowno prawda...protagoras i inni jego typu to tacy sami ludzie jak czeczeni araby turcy i reszta narodowosci...nie jestescie lepsi od nikogo
|
|
Nas też ponoć za granicą nikt nie lubi i piszą o nas same złe rzeczy. A idąc tym tokiem rozumowania, to należy uznać, że Anglików czy innych Iroli g... powinno obchodzić co Polacy wyrabiają w ich krajach, bo oni za granicą też robią bydło :p
|
|
Co sądzicie?
|
|
oremi co ty gadasz.....wiara nie pozwala im nas tolerowac????wez ty moze poznaj jakichs normalnych ludzi....mam znajomych wsrod roznych ras i narodowosci i jakos zaden z nich nigdy nie mowil takich glupot,a co niektorzy nawet nie zgadzaja sie ze swoja wiara ale nie zmienia jej ze wzgledu na rodzine...my spotykamy sie bawimy sie wyjezdzamy na weekedy...
|
|
dziwni ludzie, szukają tanio i dobrze ( w domyśle - najlepiej darmo ) produktów i usług - stawiając warunek, że ma być DOBRY ; dobry fachowiec, dobry towar, dobra fachowa usługa, dobre żarcie itp przecież, jedno automatycznie wyklucza drugie, DOBRA rzecz musi kosztować, dobry fachowiec nie po to uczył się i doskonalił swe umiejętności, inwestował w odpowiedni a kosztowny sprzęt , żeby teraz robić za psie pieniądze, dobry towar aby spełniał stawiane mu wymagania i służył nabywcy przez długie lata, musi być wykonany z odpowiednich materiałów i według najnowszych technologii , aby przygotować dobre jedzenie trzeba użyć surowców świeżych i najwyższej jakości - to wszystko kosztuje za darmo to nikt Wam nic nie da, nie będzie dokładał do interesu, kupujecie badziewie, tanie produkty czy usługi, a póżniej zrzędzicie, że coś nie tak, sami jesteście sobie winni .... jest takie przysłowie : " tanie mięso, to psy jedzą " i chyba coś w tym jest !
|
|
bo Zbychu jest ok. :))
|
|
no tak, Wy je jecie
|
|
mieszkam obecnie w lomzy od 3 miesiecy kolego i za duzo polskiego syfu widzialam za granica... co do anglii zrobie no comment....bylam na wczasach....zaluje.... ja nie wkladam wszystkich polakow do jednego worka...racz zauwazyc ze wkladam tam wiekszosc bo takie sa realia...malo jest pracodawcow zadowolonych z polakow oraz malo jest uczciwie pracujacych polakow za granica... sama zatrudniam polakow ale sprawdzonych...reszta pojechala juz dawno do domu po klamstwach kradziezach piciu i kilku innych wybrykach... a co do mojego towarzystwa to sa ludzie mniej wyksztalceni lub bardziej wyksztalceni...z kazdym potrafie pogadac posmiac sie i pobawic... a co do artykulow to chyba nie doczytales uwaznie....w roznych krajach czytalam wiele dobrego o polakach..nie pomija sie ich jesli zasluza....ale i tak wiecej jest tego zlego...niestety sami pracujemy swoim zachowaniem na taka opinie(i to nie jest mala grupa) a co do rosjan bialorusinow itp nie znam niestety zadnego ktory poslugiwalby sie polski dowodem..normalnie uzywaja swoich... nie cierpie ludzi wywyzszajacych sie takich jak ty... wcale nie jestes lepszy od czeczena czy araba...nie roznich sie niczym..jeszcze nie poznalam araba ktory jest totalnym legatem.....
|
|
Zakładam nowy temat, bo chcę zwrócić uwagę normalnych ludzi na bardzo poważny problem: Czy nie przerażają was komentarze politycznie poprawnych idiotów - człowiek dostał nożem. Może umrzeć. Pewnie ma dzieci, rodzinę. Uczciwie pracował. A te durnie piszą jacy to biedni ci Czeczeni, jaki to zły ten taksówkarz. Zaden nie napisał "szkoda człowieka" - wszyscy idioci piszą, że Czeczeni są fajni, a Polacy są źli. Typowe wypierdki co to rodakowi nóż w plecy by wbiły a Czeczenowi loda zrobiły Ja rozumiem, że można mieć różne poglądy, można być ślepym na fakty, można pałać miłością do śniadych leni i nierobów. ALE TU CHODZI O ŻYCIE CZŁOWIEKA! Nie sądzicie, że to przesada, żeby bronić tych nożowników? Polacy za granicą z całą pewnością nie popełniają tylu przestępstw. Polaków za granicą jest z milion. Czeczenów (facetów) w Polsce jest nie więcej jak 1000. A ciągle kogoś nożem dziurawią. O ilu przestępstwach nie wiemy, bo media nie napisały? Czeczeni popełniają 100 razy więcej przestępstw niż Polacy!
|
|
Zbychu, jesli nie zamierzales pisac jaki to kraj, to po co wtracasz takie informacje do dyskusji? Nie czyni Cie to wiarygodnym... Protagoras: nie popadajmy w skrajnosci, ale jest wiele racji w tym co mowisz. Niektorym poprawnosc polityczna przyslonila swiat realny. Czemu nie mozemy uczyc sie na bledach krajow zachodnich, ktore w pore nie powstrzymaly naplywu tzw. dzikiej emigracji, ktora wykorzystujac dobra wole tych krajow, postanowila z tej dobrej woli zyc, nie martwiac sie o prace. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Lepiej sie ujac tego nie da. Nie powinno byc czeczenow w Polsce. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Kamińskiego na Al.Legionów bym nie polecał ponieważ jego plac jest tak ściśnięty (najlepiej obejzyj jak wyglada plac manewrowy na ul.zjazd w WORD i porownaj do jego placyku) Sam rozwazalem podjecie kursu na kat. C ale po zorientowaniu sie w cenach i placu nie polecam!
|
|
Szkoda, ze nie rozumieja tego "dobroczyncy", ktorzy ich do Polski sciagaja. Na nic tlumaczenia, ze oni potrzebuja czasu zeby sie zaklimatyzowac. Ten narod, o tej wierze, nie klimatyzuje sie nigdzie i nigdy. To jedna z fundamentalnych podstaw ich kultury i wiary. Czy tak trudno to zrozumiec? Czeczen jest jaki jest i taki pozostanie. Nie zmieni go zycie w Polsce. Moze sie tylko stac jeszcze bardziej leniwy dostajac pieniadze i nie dajac nic w zamian. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |