niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Arybiskup macharski dał czadu !!!

Leszek:

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Arcybiskup Tadeusz Gocławski dał czadu !!!

Tak sie zastanawiam co to za dziwne fanaberie mają łomżyńscy funkcjonariusze. Jadę sobie wieczorem rowerem po ul. Wyszyńskiego i z naprzeciwka jedzie sobie radiowóz środkiem drogi. Za kierownicą jakiś młody burak dziwnie patrzący na mnie :( O co chodzi panowie? Czy to nie przesada, żeby tak sobie jeździć? Wydawało mi się, że w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, a nie takie szopki. Chyba trochę przesadzacie i nie dajecie dobrego przykładu. Dla mnie takie zachowanie jest niepoważne i bardzo mi się to nie podoba.
Dabal

---
PGG

Re: Arybiskup macharski dał czadu !!!

Chyba pora zakonczyc juz temat lomzynskich cmentarzy zydowskich, bo zmierza ona w zla strone.

zdecydowanie w zla strone. po co te wycieczki osobiste. to juz nie ksenofobie, i nie nacjonalizm, z ktorego slyniemy jako Narod. coz, gdzie dwoch Polakow, tam zawsze trzy opinie. moze jesli ktos ma pomysl na zagospodarowanie tego terenu, albo ma jakies pamiatki, no, cokolwiek chcialby zrobic, niech sie wypowie. ci, ktorym to nie w smak, niech zachowaja milczenie, nie do nich to, post byl skierowany. tyle

Skoro jestesmy przy nadziei i ruszamy spod ich siedziby proponuje sie do nich wybrac na gore niech dadza jakeis czapeczki z daszkiem na droge , widzialam takie zielone ladne

> Może mi ktoś powie czemu buduje się hipermarket w samym centrum osiedla

Przepraszam, gdzie ty widzisz to centrum? Tam się zaczynają pola uprawne...

> Władze łomzyńskie w ogóle nie myślą o mieszkańcach tego pieknego jak narazie miasta, niestety w przysżłości nie bedzie ono już tak ładne ;(

Więc twierdzisz, że pasące się krowy przy jednym z głównych skrzyżowań i wydeptane ścieżki, gdzie po każdym deszczu jest ogromne błoto to ładniejszy krajobraz niz zagospodarowany teren (chociażby pod sklep)?

Mała dygresja: tam będzie co najwyżej supermarket, hipermarkety są trochę większe :)

Ciekawe jaka firma będzie miała ten supermarket i jak rozwiążą problemy komunukacyjne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org