Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcą "nowocześnie" zabijać dzieci. |
a zreszta juz pisalem, ze koncze temat ten.. i go zakoncze, widac, jesli tego pierwszy nie zrobie, to bedziecie psioczyc na mnie nieustannie.. i nie mowcie o mnie "ale ty jestes obsesyjnie od tego uzalezniony" bo to guzik prawda... jesli zas dalej twierdzic bedziecie, ze to prawda, to w takim razie tak samo, z cala stanowczoscia, bede mogl powiedziec o was, ze jestescie uzaleznieni ! ze ktos wami rzadzi ! i wpaja wam pewne poglady ! Jesli smiejecie sie z tego, co tu teraz napisalem, to tym bardziej potwierdza to, o czym napisalem ! uderz w stol, a norzyce sie odezwą ! - to o czym glownie pisalem, pisalem to Tworcow 4lomza, zeby oni to ocenili i sie tez wypowiedzieli na ten temat. Wiecie, cala ta sytuacja przypomina mi scene z przedszkola, kiedy istnialy tzw. "bandy". Wystarczyło, że ktoś coś innego powiedział do tej "bandy", a wszyscy co do niej należeli rzucali się na tą osobę, bo niemalże niedozwolonym było posiadanie innego zdania... w tej bandzie nie rzucała się tylko jedna osoba -> lider. on zawsze pozostawał nietykalny, z tyłu, a wszyscy "odwalali" brudną robotę za niego. troche meteforycznie mógłbym to sytuacje odnieść do tego co się tu na forum dzieje: poruszyłem problem, czekałem na reakcje Twórców 4lomza (lider), a zamiast odpowiedzi od nich dostałem szereg ciosów, od ich zwolenników (bandy). Ha ! niech żyje nasza kultura. ... koniec z tym tematem. już w tej kwestii sie nie wypowiadam ... Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcą "nowocześnie" zabijać dzieci. |
|
Szanowni Forumowicze. Z uwagi na fakt, że do wykonania koncepcji zagospodarowania brzegów Narwi pragniemy zachęcić najlepsze pracownie i urbanistów z całej Polski obecnie przygotowujemy konkurs na wykonanie niniejszego opracowania. Jest to zadanie skomplikowane i czasochłonne. Proszę więc o odrobinę cierpliwości. Projekt zagospodarowania będzie wykonany dopiero po rozstrzygnięciu konkursu. Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie tematem. Marcin B. Sroczyński
|
|
A czy Ktos juz wspomnial, ze nadal trwa remont "Starego Cmentarza", ktorego odrestaurowanie jest mozliwe dzieki temu, ze co roku zbierane sa pieniadze podczas kwesty. A dlaczego Zydzi nie zrobia takiej zbiorki?? Przeciez maja swoje organizacje.
|
|
.......i wszystko jasne........ michal
|
|
Wiecie co, tak sobie pomyślałem czytając tę dyskusję, że chyba każę, aby moje doczesne szczątki poddać kremacji, a prochy rozsypać np. przy wykopaliskach na górze św. Wawrzyńca. W ten sposób nikt nie będzie musiał się troszczyć ani licytować kto ma się zatroszczyć i za ile o mój nagrobek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |