wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Interpretacja słów papieża wypowiedzianych 19 maja 2003.

Trzeba umieć odroznic tira od busa..........a niektorzy moga mieć z tym problem.

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Interpretacja słów papieża wypowiedzianych 19 maja 2003.

Od kilkunastu lat przejeżdżając lub przechodząc w pobliżu ul. Poznańskiej czuć silny smród wydobywający się z zakładu PEPEES. Ostatnio jest to nie do zniesienia smród roznosi sie na całe miasto i jest bardziej uciażliwy. Tyle mowi się o ochronie środowiska, ekologii, powstała oczyszczalnia za ciężkie pieniądze a smród się wzmaga.
Gdzie jest ochrona środowiska.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Olo uwaga do głosnego i wolnego czytania dotyczy także ciebie - jeszce raz przeczytaj ten tekst, a później odpowiedz sobie o którym terenie Lipski pisze.

Zbych

ostatnio widziałem jak jeden z łomżyńskich handlowców w jednym z supermarketow w Białymstoku kupował plaki do samochodów w cenie ok.5 zł , a następnego dnia wystawił je do sprzedaży w swoim sklepie po 11 zł.
Tak jest z większością towarów, nie wierzycie to jedźcie do Białegostoku to zobaczycie kto tam robi zakupy.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Czy w tym miescie nie zmieni sie cos wreszcie , moja firma nawet listy wysyla juz w ostrolece bo w łomży kradna .Szkoda slow łomża juz nie jest tym miastem co kiedys ,jest coraz brudniejsze zaniedbane .Zastanawiam sie jak wy mozecie w tym miescie wogule zyc ?

jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to przeważnie chodzi o pieniądze.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

ktosiu - chyba bardzo zalezny jestes od radia baba
albo dziada
mało ważne
ale wytłumnacz
jedno
jakie niezależne radio dziad 97,5 fm
a www.lomza.info
gdzie info tylko prawie stamtad
i dobrze jaki portal takie wiesci
zreszta tez niezalezne
tylko ze jeden i ten sam waldemar pisze tu i tu
niezaleznosc - ktosiu gdzie jest
albo biblofil
gdzie na antenie radia dziad opowiada jak podlsucjue rozmowy w autobusie i o tym pisze na tym portalu
ja osobiscie uwazam ze te informacje babow - niby maja byc lokalne co godzina a ja sluchalem o calym swiecie - co to mnie .... obchjodzi
sam badz niezalezny a potem pisz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org