niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
O "pogromie kieleckim" - Krzysztof Kakalewski w programie Cejrowskiego

witam

Każdy chwali swojego do czasu gdy się pośliźnie... I tak najlepszym sposobem na ochronę jest nie używanie komputera :-) No chyba że virusem ptasiej grypy.

Piotrek dał wyczerpujące linki do rankingu.

Ja działam na NOD32 2.0 + Registry Mechanic + Ad-Aware SE Professional. Czysto miło i bezpiecznie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: O "pogromie kieleckim" - Krzysztof Kakalewski w programie Cejrowskiego

Ja wczoraj dostałem prezent od św. Mikołaja to niech mi nikt nie wmawia, że go nie ma skoro prezent jest.

Tak swoją drogą w tajemnicy wam powiem, że kiedyś zrobiłem polowanie ma świętego hehe i się udało.

pozdrawiam

"musimy w coś wierzyć bo to nadaje sens naszemu życiu, brak wiary w cokolwiek to bezsens"

Manga a to jaka strone podałem poda ja tutaj !

Peter, tak mnie się wydaje że to ja sam go przestawiłem. Do tej pory jak zaniosłem go do odwirusowanai do firmy w której go kupowałem, sprawował się bez zarzutu. Oni wykasowali MKS vir, i ja sam jego zainstalowałem z powrotem, być może nie tak jak potrzeba. Sam nie znam się na tym, a koledzy którzy znają się na tym mimo moich próśb mimo obiecanek jakoś nie mają czasu wpaść i pomóc.

Pozdrowienia.

Najlepsi ginekolodzy w Łomży Maciej Skrętek i Tadeusz Oleszczuk. Stwierdzam to z całą odpowiedzialnością.
Mam dzieci więc i praktykę w tej materii. Miałabym o jedno więcej ale mój synek leży na cmentarzu. Winą za to obarczam tego konowała P(...).

z tych co przetestowalem najgorszy jest kaspersky bo strasznie obciaza windowsa.
Nieporownywalnie lepszy avast i z niego korzystam.
Osobiescie uwazam ze to najlepszy antivirsus lacznie z mks a kto wie czy nie lepszy.

Pozdrawiam.

Ludzie pomóżcie mi. Mam zainstalowanego Nortona 2005. Mam z nim od wczoraj problemy. Zmienić,czy próbować coś z tym zrobić? Jeśli zmienić to na jaki i w jaki sposób. Proszę pomóżcie

Po co konfiskować samochody pijanym kierowcom, to lepiej zastosować urządzenie o nazwie alkolock, które mają zamiar wprowadzić na wyposażenie nowych samochodów władze Szwecji.

Władze Szwecji chcą, żeby wszystkie nowe samochody w tym kraju były obowiązkowo wyposażane w urządzenie wyłączające zapłon, jeśli zawartość alkoholu w powietrzu wydychanym przez kierowcę przekracza dopuszczalny poziom. Urządzenie to nosi anglojęzyczną nazwę alkolock.

Zarazem Sztokholm zachęca całą Unię do przyjęcia szwedzkiego rozwiązania, podkreślając, że zmierza ono do poprawy bezpieczeństwa w ruchu drogowym. "Szwedzcy eksperci są przekonani, że liczbę wypadków drogowych, związanych z alkoholem, można ograniczyć o połowę, jeśli każdy samochód zostanie wyposażony w alkolock.

Współczuję ci Nortonko...:(

Dlatego ja ominęłam szpital łomżyński szerokiem łukiem i urodziłam w Białymstoku,w klinice. Skrętek mnie tam oddelegował :)

kurde idz do jakiejs kancelari, dopytaj, napisz wniosek, koszty jak wygrasz to ci zwroca, ale to maks 200pln!!

Lub idź do strazy pozarnej!
A najlepiej na pogotowie i podaj im tam namiary na ptysia!!!
________________________________-

Zbych

Wcześnie zapada zmierzch a Łomża wygląda jak na wiochę przystało (nikogo nie obrażając) - na ulicach ciemno. Godzina 15,30 na ulicach ruch, pełno pieszych a latarnie pogaszone! Czy nie mozna tych latarni pozapalać pół godziny wcześniej? Przy dużym ruchu i przy fatalnych warunkach atmosferycznych o wypadek nie trudno. Czy energetycy niejeżdżą samochodami czy mają to w dupie? A może to miasto oszczędza na elektryczności?

Urodziłam w piątek,we czwartek jeż wiedziałam że to martwa ciąża, we środę robiłam badania i wszystko było o.k. A Poppe powiedział mojemu mężowi,że dziecko zmarło we mnie 3-4 dni wcześniej. Byłam załamana chcieli robić sekcję,więc podpisałam oświadczenie,że nie mam pretensji do szpitala.Wiem popełniłam błąd ale nic nie zwróci mi dziecka.

www.speipzranko.prv.pl
nie jarzy mnie ten etmat

wedlug mnie to latarnie powinny palic sie caly czas wtedy byo by lepie
a kasa za energie nie jest taka duzra wiecej wydajwcie na browaty i szlugi .
pozdri 14/88

wyglada ze chodzi tu chyba o WSA bo slyszalem nie raz ze oni maja takie metody :D

Nie wiem w sumie w czym problem, nie zaliczyłeś, nie wyrzucili Ciiebie, to może pogadaj co trzeba, żeby dalej się uczyć? No chyba, że nie chcesz....

jak w temacie

Treść jest ukryta

Re: O

Ptysiu drogi, te zdjęcie jest robione albo z tych schodów, albo przy tych schodach przy placu zielonym, w tle Piątnica, na dole ulica Rybaki.

Malachit był pierwszy :) moze cos jeszcze wkleje za kilka minut :)

Trzeba był przyjechać do wiochy połozonej przy Legionów, Piłsudskiego i wokół stokrotki ...

www.wypieprzanko.pl
tu jest wiele ciekawych rzeczy na ten temat

ptysiu: ale każdy ma dostęp do googla... :)

maciek - to ten "domek z bunkrem" w Kalinowie, czy też tuż pod?

Zbych

Pamiętamy. Wiele ptysiu straciłeś :D

Kurczę, wydawało mi się że wiekowa dość jestem a Barbapapa nie kojarzę w ogóle! Reksio, Bolek i Lolek i owszem jak najbardziej - to bajki mojego dzieciństwa no i Wilk i Zając, Sąsiedzi, O czym szumią wierzby, ale Barbapapa?? w życiu. Szagma, Szag??Czy ktoś mógłby mnie bliżej oświecić?

fakt to idiotyzm właczać latarnie tak póżno, skoro ciemnop robi się juz po 14:00, ja nie wim kto zarządza tym miastem ,ale najwyrażniej olewa fakt, ze ludzie mogą się pozabijać przy takkich warunkach

Tak, jeszcze brakuje Jolek, zebyś podał dokładny adres. Pzrecież to tragedia, więc trzeba zachować umiar.

4lomza.pl najlepsze !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org