Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczne zarobki \"aniołków PiSu \" w NBP , tak się panoszy dobra zmiana PiSu:) |
Co to oznacza dla mieszkańców Łomży czyżby był niemożliwy odbiór z nadajnika z Ostrołęce ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczne zarobki \\\"aniołków PiSu \\\" w NBP , tak się panoszy dobra zmiana PiSu:) |
Wyginęli niestety racja. Pełno wieśniaków, którzy myslą tylko o jednym.
|
|
Re: Gigantyczne zarobki \\\"aniołków PiSu \\\" w NBP , tak się panoszy dobra zmiana PiSu:) |
hansklos ja wyprowadzilam sie od mamusi jakies 13 lat temu...zyje sobie i nie przeszkadzaja mi nic a nic inne rasy i narodowosci........z kazdym potrafie pogadac posmiac sie i pobawic...dopoki mi ktos na odcisk nie nadepnie..a tak sie sklada ze ani czeczeni ani muzulmanie ani nikt jeszcze tego nie zrobil oprocz naszych rodakow..
|
|
Tylko ciężko wierzyć, że się uda podnieść.
|
|
Czy ktoś wie jak działa ten bar w tygodniu byłem to był czynny dzisiaj byłem to zamknięty był .Może ktoś jutro będzie czynny
|
|
Jak nie Sandiski, to od razu Ipody – jakby pomiędzy nimi nic nie było... ja tam polecam odtwarzacz Sony mp3 Walkman NWZ b162b – niczym szczególnym się nie wyróżnia (poza znakomita jakością dźwięku), ale jest bardzo dobry w swojej roli muzykopuszczacza. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
wszedzie to samo... aby po taniosci...
|
|
100lat
|
|
A mogłabyś dać namiary do Twojej siostry??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |