wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię.

poczekamy zobaczymy :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię.

Czekam albo na przeprosiny albo całość daje tam gdzie trzeba max godzina 8.00

Re: tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię.

haaa

ja tam byłem i wszystko jest git majonez a jak wam sie nie podoba to na statoli bułki wpier...

rudy błazen z druhem

To DURNIU poczytaj swoje posty i zastanów się deklu skąd masz tyle nienawiści do Czeczenów........
Ja pomyślałem że ci pukli żonę ale może się mylę mogli ci puknąć męża, wiesz tyle teraz pedałów na tym świecie że nigdy nie wiadomo z kim się pisze.

Anatol M.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org