Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię. |
poczekamy zobaczymy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię. |
Czekam albo na przeprosiny albo całość daje tam gdzie trzeba max godzina 8.00
|
|
Re: tatuś kmiota, NSZ, aparat, alkohola, niejaki Rydzyk się kurzył. Zakłada własną partię. |
haaa
|
|
ja tam byłem i wszystko jest git majonez a jak wam sie nie podoba to na statoli bułki wpier... rudy błazen z druhem
|
|
To DURNIU poczytaj swoje posty i zastanów się deklu skąd masz tyle nienawiści do Czeczenów........ Ja pomyślałem że ci pukli żonę ale może się mylę mogli ci puknąć męża, wiesz tyle teraz pedałów na tym świecie że nigdy nie wiadomo z kim się pisze. Anatol M.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |