Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści piją ze wstydu..? |
Witam Patrzę że temat nieźle się rozwinął. <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/P3sStEu3Ovk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści piją ze wstydu..? |
Autor: delicjas (---.internetia.net.pl) Data: 22-12-11 11:46 Oby tylko mnie nie molestowali jak podam numer gg : -) Inaczej będę musiał usuwać i tworzyć nowy numer gg 39935155:-) bo co niektórych to tutaj mi się nawet nie chcę czytać :-) I kontaktu z takimi osobami też nie chcę mieć :-) /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Myślisz że rzucą się na Ciebie jak sępy na padlinę ????? Wyprowadzę z błędu :) Nikt nawet nie spojrzy w stronę twojego GG spokojna rozczochrana:):):) Aż takim cudem natury to nie jesteś żeby 1/2 Łomży leciała na twoje gg :):):)
|
|
Witanko 30+:) Się ciągnie temacik z całych siłek kurde blaszka :):):)
|
|
Kiedy ludzie oszukują innych ludzi to nazywamy podstępem. Jak nazywamy zjawisko w którym ludzie nie oszukają się nawzajem ale oszukują się sami - oszukują sami siebie samych siebie nie tylko nawzajem ? urbi et orbi !
|
|
maruda a co Ty dzisiaj taki kąśliwy,czyżby gorączka świąteczna dawała o sobie znać.
|
|
Najlepsze Sylwestry to bywały swego czasu na Nowogrodzkiej :):) Prawda Legendarny ? :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Moim zdaniem trzeba im pomóc ,ponieważ możemy być w podobnej sytuacji jak oni.
|
|
Gorzej to będzie jeszcze dzis wieczorem , bleeeeehhh :(:(:( Ale taka moja pociecha że :nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być jeszcze gorzej :):):) rudy błazen z druhem
|
|
W odniesieniu jak wyżej. Szanowni Państwo mają jakieś pytania co do mentalności brania a nie dawania ?
|
|
Uuuuu :):) To faktycznie zabawa była przednia :):):) Tradycji Milanowskiej stało się zadość :):):):)
|
|
nigdy nie jest dość dobrze żeby nie zrobić lepiej - komórki nie powstały przy kościele. Nawet bóg w "swoim" kościele doświadczył cierpienia swojego syna. W "kościele" nie rodzi się nic dobrego. Nawet syn Boży urodził się z dala od Kościoła i nie w kościele a przy jego narodzinach nie było kapłanów.
|
|
Pasterze śpiewają bydlęta klękają cuda cuda ogłaszają (pasterze parafialni ) Milton
|
|
No właśnie sodoma ;/ za takie cos co ty zrobiłaś z obcym powinni karać...
|
|
;ppp
|
|
nie no taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa żal.pl
|
|
Oj tam Jasiu :):):) rudy błazen z druhem
|
|
lusia26 - dobre podsumowanie haha z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
zaszczuć w znaczeniu odrzucić - nie przyjąć rudy błazen z druhem
|
|
Sk..syny łobuzy je..ane wieśniaki czereśniaki łazany jeba*ne ooo nie popuszcze,podnosze wszystkie oddziały na podlasiu do poszukiwania piepszonego chama ze wsi z rejestracją BLM który zrobił mi wgniecenie w dzwiach na parkingu po czym zbiegł, nie żyjesz rozumiesz to? NIE ŻYJESZ, zgnijesz w pierdlu , będziesz jadł swoje odchody a na święta dostaniesz okruch chleba ze śliną w kubku z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |