Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o tym warto pamiętać i sobie uświadomić. |
Czyli masz szczęście, ale mimo wszystko uważaj przy ładowaniu śrutu ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o tym warto pamiętać i sobie uświadomić. |
swieta bez sniegu to zadne swieta..
|
|
berta7farek78 :) spytaj koleżanek z trasy jak one to robią ty głupia cip0 a tobie marudna degeneratko o ch*j chodzi z tym żółtym ?
|
|
ejjjjj właśnie ze solarki jeżdziły po miescie bo widziałam i to ze 4 :) więc dzis zima ich nie zaskoczyła :)
|
|
W sumie to jeszcze żadna zima, niech spadnie tego śniegu większa ilość, a taka pogoda mogła co najwyżej zaskoczyć kierowców, nie drogowców. Bo każdy powinien śmigac juz na zimówkach.
|
|
Wie ktoś może, gdzie mogę kupić lampy halogenowe na statywie w Łomży?
|
|
konkretna odpowiedź i o to mi chodziło :)
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111128/REG20/734822073
|
|
Witam Przejechalem na gazie sekwencji ponad 3 tys. km czyli bardzo niewiele, instalacja to LOVATO. Tydzien temu gdy wyjezdzalem z parkingu po godzinie przerwy od jazdy bardzo szybko przełączył mi się na gaz i po chwili kontrolka lpg zaczęła migac na czerwono i piszczeć i samochód troszke podszarpywał. Dziś probem również sie powtórzył. Zauwazyłem ze czasem jak odpalam samochód przełącza się na gaz po dluzszej chwili a jak zostawie samochod np na dwie godziny i pozniej odpalam to praktycznie od razu wlacza na gaz. Czy tak powinno byc?? przeciez silnik powinien ostygnac przez te 2 godz, szczegolnie przy mrozach. I co moglo oznaczac to piszczenie kontrolki...? Wczesniej jak bylo cieplej wszystko bylo idealnie;p
|
|
kto widział wypadek na poznańskiej.nie wiecie co się rudej stało.ciekawy jestem bo niezła **** z niej och ach taką laskie mieć
|
|
Witam Państwa, Mam wolne miejsca na powrót do Łomży w dniu 24.12.2011r. Wyjazd pomiędzy 9.00-10.00. Koszt przejazdu 15złotych. Chętni proszeni są o kontakt pod numerem 510-76-68-50. Pozdrawiam, Szymon
|
|
A jakie fury??
|
|
Czujnik temperatury gazu. rudy błazen z druhem
|