poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KRYNICA MĄDROŚCI wszelakiej (amen)... złocisto-rudawe włosy... i jej usta :)

Śliczne bezpańskie kundelki ok 2 m-c (czarne i biszkoptowe) poszukują domu. Suczka nie jest już w stanie ich wykarmić. Proszę o kontakt osoby które mogą przygarnąć choćby jednego szczeniaka. Psiaki napewno odwdzięczą się swoim radosnym zachowaniem i wiernością. Nie chciałabym żeby znalazły się w schronisku, bo tam o wiele trudniej będzie znaleźć im Pana.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KRYNICA MĄDROŚCI wszelakiej (amen)... złocisto-rudawe włosy... i jej usta :)

zadzi?

Re: KRYNICA MĄDROŚCI wszelakiej (amen)... złocisto-rudawe włosy... i jej usta :)

Witam
wiecie może gdzie w Łomży mogę kupić śliczną i niedrogą kurteczkę dla chłopca 18miesięcy rozm ok 92 tak do 100zł bo napradę dostać coś ładnego i niedrogiego jest ciężko w Łomży błagam pomóżcie oczywiście lumpeksy odpadają dzieki za pomoc

Mam aureolę,ale używaną.

słownik by się przydał.

ja tam szukałem kamerzysty w lutym i znalazłem bez problemu...sztuczny tłok....

Jeżeli nie jest to prezent i interesuje cię używany to tylko allegro. Ja dla swojej małej kupiłem kurteczkę na zimę GAP za 45 zł z przesyłką.

Czy wy też macie dzisiaj problemy z połączeniami w tej sieci?

Miałem. Już działa.

Problem jest cały czas. Ani ja się nie mogę dodzwonić do rodziców ani oni do mnie ;/

Dobre.Oprocz banku(chyba ze ten tez nie chce) nikt Ci nie pozyczy na taki okres czasu pieniedzy.

W małym artyscie przyjmą

Na aureolę to trzeba sobie zasłużyć że HO ho .

ile dajesz pytalzem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Hydraulik z doświadczeniem podejmie się wszelkich awarii po godzinie 17, także w godzinach nocnych 7 dni w tygodniu oraz święta.
tel. 517039499
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
nieruchomości
Działka budowlana 7,5 ara Wygoda ok. Łomży. Drewno opał, suche, porąbane, 5m3 dąb.
tel. 667246306
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org