Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa już w pierwszej turze pokazała, że nie chce PiSu i Patryczka Jakiego . |
A konkretnie możesz napisać, ja chcę wiedzieć, co Ty wiesz na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa już w pierwszej turze pokazała, że nie chce PiSu i Patryczka Jakiego . |
Zamawiam w ,,Zbyszku,, juz od kilku lat.Dowożą do Łomży,wszystko jest smaczne , świeże i estetyczne.
|
|
Re: Warszawa już w pierwszej turze pokazała, że nie chce PiSu i Patryczka Jakiego . |
A sklepach mięsnych będzie można ??? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
nie chce nic powiedzieć ale wywołany do tablicy wtrącę swoje zdanie: bog mu zrobił psikusa dajac ten kupon w wieku 74 lat
|
|
a ja tez moge powiedzieć tAAAAAAAAAAA nie badz tego taki pewny pozory mylą:)
|
|
I właśnie takich ludzi mam na myśli. Może trafi się ktoś - kto ma coś do powiedzenia..........
|
|
Mają ulotkkę na facebooku: http://www.facebook.com/pages/Restauracja-Pizzeria-Diabolika/308350205854023
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |