Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury |
Wiem, że w Łomiankach pod Wawą jest bardzo dobra hodowla, a czy gdzieś bliżej Łomży - nie mam pojęcia. Omania to nie pisz, że masz maltańczyka, tylko kundelka :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury |
Ja nie byłam , ale się tego wstydzę . Muszę kiedyś <zaliczyć> :-) taką imprezę :]
|
|
Re: jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury |
A my idziemy do Jędrusiowej Zagrody. Zresztą jak zawsze od 3 lat. W Czerwonym Borze znajomi organizowali imprezę firmową. Ogólnie mówili, że ok!, aczkolwiek bez rewelacji.
|
|
Wow, ale mi dokopałaś..... a obok Zary to pewnie nawet nie leżało. Dla pewności zrób zdjęcia, odżałuj parę zł. i tą swoją markową odzież wystaw na aukcji, bo dla mnie nie jesteś wiarygodna. A jak Ci zwisa i powiewa, to sobie podwiąż, choć mi osobiście to nie przeszkadza, póki w gaciach trzymasz to zjawisko... Ja ze swojej strony kończę wymianę zdań. Ostatnie należy do Ciebie. Możesz się wyżyć :) Pozdrawiam Kasia..
|
|
"za tylko" chodzilo mi ze tak z ceny zjechalas. Szukaj frajerow gdzie indziej.
|
|
to albo kundelek albo typ rasy;-)
|
|
spokojna 1b
|
|
Ateiści nie są ludżmi wierzącymi w idee, byty irracjonalne, a ateizm jest światopoglądem przeciwnym do teizmu, czyli założeniu, że bóg istnieje. Ateista jest człowiekiem racjonalnym, opiera się na praktyce, doświadczeniu, materii....czyli tym wszystkim co jest realne, a nie oparte na iluzji religijnej wiary. W materię nie trzeba wierzyć, bo ta istnieje obiektywnie, niezależnie od naszej świadomości, natomiast bóg istnieje tylko w wyobrażni ludzkiej. Czytanie Biblii, poznawanie odkłamanej historii kościoła, porównanie żródeł chrześcijaństwa z praktyką kleru....to wszystko może być prostą drogą do ateizmu. Wystarczy odrobina krytycyzmu, refleksji, zastosowania prostej logiki....by zacząć żyć w zgodzie z własnym sumieniem, rozumem i porzucić naiwną wiarę, do czego wszystkich zachęcam. Bo jeśli Boga nie ma, to chwała Bogu! Ale jeśli, nie daj Boże, Bóg jest, to niech nas ręka boska broni! Kasia..
|
|
6 za metr bez materiału i roboty. rudy błazen z druhem
|
|
A co to ? Spróbować nie można?? MirRobDer
|
|
hahahahahah :) Ciebie Omanio ???? no za co ? Wszak w ciepłe miejsce chciałem cię zanieśc :):)
|
|
TY????Jeszcze z nerkami to nie chcę się rozstawać;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |