poniedziałek, 23 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury

Wiem, że w Łomiankach pod Wawą jest bardzo dobra hodowla, a czy gdzieś bliżej Łomży - nie mam pojęcia.

Omania to nie pisz, że masz maltańczyka, tylko kundelka :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury

Ja nie byłam , ale się tego wstydzę . Muszę kiedyś <zaliczyć> :-) taką imprezę :]

Re: jedyne rozsądne wyjście wszyscy głosujemy na Muzyk w pierwszej turze- nie będzie wtedy drugiej tury

A my idziemy do Jędrusiowej Zagrody. Zresztą jak zawsze od 3 lat. W Czerwonym Borze znajomi organizowali imprezę firmową. Ogólnie mówili, że ok!, aczkolwiek bez rewelacji.

Wow, ale mi dokopałaś..... a obok Zary to pewnie nawet nie leżało. Dla pewności zrób zdjęcia, odżałuj parę zł. i tą swoją markową odzież wystaw na aukcji, bo dla mnie nie jesteś wiarygodna. A jak Ci zwisa i powiewa, to sobie podwiąż, choć mi osobiście to nie przeszkadza, póki w gaciach trzymasz to zjawisko... Ja ze swojej strony kończę wymianę zdań. Ostatnie należy do Ciebie. Możesz się wyżyć :) Pozdrawiam

Kasia..

"za tylko" chodzilo mi ze tak z ceny zjechalas. Szukaj frajerow gdzie indziej.

to albo kundelek albo typ rasy;-)

spokojna 1b

Ateiści nie są ludżmi wierzącymi w idee, byty irracjonalne, a ateizm jest światopoglądem przeciwnym do teizmu, czyli założeniu, że bóg istnieje. Ateista jest człowiekiem racjonalnym, opiera się na praktyce, doświadczeniu, materii....czyli tym wszystkim co jest realne, a nie oparte na iluzji religijnej wiary. W materię nie trzeba wierzyć, bo ta istnieje obiektywnie, niezależnie od naszej świadomości, natomiast bóg istnieje tylko w wyobrażni ludzkiej.
Czytanie Biblii, poznawanie odkłamanej historii kościoła, porównanie żródeł chrześcijaństwa z praktyką kleru....to wszystko może być prostą drogą do ateizmu. Wystarczy odrobina krytycyzmu, refleksji, zastosowania prostej logiki....by zacząć żyć w zgodzie z własnym sumieniem, rozumem i porzucić naiwną wiarę, do czego wszystkich zachęcam.

Bo jeśli Boga nie ma, to chwała Bogu! Ale jeśli, nie daj Boże, Bóg jest, to niech nas ręka boska broni!

Kasia..

6 za metr bez materiału i roboty.

rudy błazen z druhem

A co to ?
Spróbować nie można??

MirRobDer

hahahahahah :)

Ciebie Omanio ????
no za co ?
Wszak w ciepłe miejsce chciałem cię zanieśc :):)

TY????Jeszcze z nerkami to nie chcę się rozstawać;-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org