Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Pani Agnieszko na czym ma polegać współpraca z powiatem ostrołęckim z którym podpisała Pani porozumienie? Xzy będzie realizowany projekt wielkiej rury? |
Chciałabym zmienić lekarza rodzinnego, bo nie jestem ze swojego zadowolona. Który lekarz rodzinny w Łomży jest dobry i nie żałuje skierowań na badania dodatkowe ? Kogo możecie polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani Agnieszko na czym ma polegać współpraca z powiatem ostrołęckim z którym podpisała Pani porozumienie? Xzy będzie realizowany projekt wielkiej rury? |
"...a głupiemu radość". Taki to Chrześcijański świat ... nie tylko obłudnych Katolickich wartości !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i z kim tu rozmawiać jeden jakiś pedofil albo ekshibicjonista który od dzieciaka pewnie se kredki w dupę wkładał, drugi z bezpieki jakiś ormowiec który kocha napierdalac ludzi i kto tu mówi o nauce ja kończę studia, a ty. Patrz jak się burzy mundur i pała, wygląda mi to na pedała. Bali się że w wojsku będą czyścić kible Teraz kible czyszczą na komendzie Zawsze i wszędzie wiesz co pod uwagę będzie brane Że psy to kurwy obsrane. Wilku Niestety to nie będzie o moralności wykład Abyś szczaił temat jest raczej szansa nikła To o bezradności na bezkarność przykład Realność brutalności to codzienność zwykła Pierdolone psy gończe i straż więzienna CBŚ, UOP, ABW to mafia jedna Rząd poza zasięgiem, a matki tracą dzieci Kryminał zamiast szkoły, nikt przykładem nie świeci To nie jest senna zjawa, chcesz poznać moje zdanie? To Polska, tu obywatel nawet ma przejebane Moje przesłanie - nadejdzie czas zemsty Poczują kurwy smak każącej pięści W pamięci "Mokwa" na śmierć skatowany W dźwiękoszczelnej celi dwa dni przetrzymywany Zamordowany przez ******** klawiszy Odszedł w ciszy, lecz cały świat usłyszy Bilon No i coście zrobili najlepszego skurwysyny Nie powinno być litości dla waszej rodziny Choć ciężko mieć do nich tak naprawdę wonty Nie wiedzieli, że z mordercą dzielą cztery kąty Tymczasem po drugiej stronie w domu rozpacz wielka Siwiejące włosy, popękane serca Ciężka konfrontacja - matka, a morderca Jak wyrównać rachunki - pozostaje zemsta Teraz tu na ziemi dalej los niesie Już bez ciału cieni, kto stróżuje stróża Jakaś paranoja, czuję się bezbronny Że aż mnie boli głowa, jednak silne mam serce I walki nie unikam, broń nas Boże od demonów W zielonych stanikach, elo
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=453148&t=453148 http://www.4lomza.pl/szukaj.php?q=serwis%20komputer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |