piątek, 01 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na forum zalew agitacji wyborczej prowadzonej przez dwa nicki ; @ anielagrab za p.MUZYK vs @ panoramiks za p. CHRZANOWSKIM - CZY TO NIE ŚMIESZNE, ŻE OBOJE Z TEJ SAMEJ OPCJI SKACZĄ SOBIE DO GARDEŁ ?

Jak się zapisać i gdzie?Osoby pełnoletnie które ukończył 18 lat oraz osoby poniżej 18 lat muszą się zgłaszać z opiekunami. Sztab w tym roku się mieści na ulicy Dwornej 1 (stara księgarnia obok salonu Play). W godzinach 12.00-16.00.Więcej informacji na temat finału można uzyskać na stronie łomżyńskiego sztabu www.wosp.lomza.pl www.lomzyniacy.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na forum zalew agitacji wyborczej prowadzonej przez dwa nicki ; @ anielagrab za p.MUZYK vs @ panoramiks za p. CHRZANOWSKIM - CZY TO NIE ŚMIESZNE, ŻE OBOJE Z TEJ SAMEJ OPCJI SKACZĄ SOBIE DO GARDEŁ ?

Witam poszukuje dobrego i w miarę taniego adwokata, który napisał by mi zażalenie na wyrok sądowy w sprawie karnej.

Re: Na forum zalew agitacji wyborczej prowadzonej przez dwa nicki ; @ anielagrab za p.MUZYK vs @ panoramiks za p. CHRZANOWSKIM - CZY TO NIE ŚMIESZNE, ŻE OBOJE Z TEJ SAMEJ OPCJI SKACZĄ SOBIE DO GARDEŁ ?

i jak wie ktoś?

dzięki

a ja chcę lądowikso

Odzywalas się do lidera?
Przekrec do niej. Coś wspólnie wymyślimy.

ja tez nie mam z kim iść.
i nie wiem, gdzie mozna isc z kolezankami .. ale obawiam się, że jak zwyklę - będzie wiele pań i mało panów..

Dobrej nocki i kolorowych;)

A ja lubię Polo dlatego że nie mam czasu na popierdołki i wybiegi po dużych powierzchniach sklepowych typu Hipermarket -Tu mam pod reką co chcę olbrzymi wybór na małej powierzchni i w rozsądnej cenie a za parę groszy nie zabijam się bo paliwa więcej spali auto.A obsługa?-Jest sympatyczna i życzliwa.Grzeczność i kultura -zawsze uslyszę dzień dobry od kogoś z obsługi i bynajmniej nie koniecznie przy kasie w fasonowowyuczonym stylu.

nie wiem czym podyktowany jest ten post chociaż podejrzewam jakąś ich konkurencję a jak się nie podoba sklep-Baba z wozu- koniom lżej aczkolwiek widząc zdjęcia jakoś z tego nie wynika.

to dlatego pracownicy nie dbają o porządek

Taki temat jest jak studnia bez dna, długo( o ile kiedykolwiek) nie będzie odpowiedzi na pewne pytania. Radzę się zastanowić jednak nad swoim 'katolicyzmem' czy się spowiadam, czy uprawiam seks przedmałżeński, antykoncepcja, podejście do spraw natury bioetycznej, bo jeżeli łamiemy pewne przyjęte odgórnie zasady nie nazywajmy się 'katolikami' a osobami wierzącymi, wyznań jest sporo , można dobrać coś dla siebie a nie być hipokrytą. Poza tym w katolicyzmie nadrzędną rolę odgrywa katechizm niekoniecznie biblia. Zresztą polecam zapoznać się z historią (szczególnie średniowiecze) , na jakiej zasadzie to trochę działało.

No co Ty! To grzech!

Wiem i pamiętam tylko teraz Real jest silniejszy Sam mówił tak nawet wasz ulubieniec Messi.

PS: Zapraszam do swojego tematu Kto?? wygra Mistrzostwa Świata 2022 Kto?? będzie rządził w futbolu za 10 lat.

Mr Andrzej ,piszesz inteligentnie i zarazem po prostu głupio ,ale jednak chytrze ,jak lis(wąż przebiegły) przemycasz w swoich postach wstręt i nienawiść do Kościoła ,właśnie tak samo postępuje demon (szatan) ,jest on czystą inteligencją ,nieporównywanie wiekszą od wszystkiej ludzkiej inteligencji razem wziętej ,ale brak mu miłości z powodu utracenia szczescia i teraz mści się na Bogu ,przez niszczenie Jego największego cudu stworzenia jakim jest człowiek ,a teraz przykład Mr Andrzeju Twojego zakłamania, Twojej inteligentnej manipulacji : Piszesz ,ze kapłani walczący z samym Bogiem zaszczuli(zamordowali) niezaprzeczalnie Syna Bożego wraz z Kościołem w imię Boże. To czysta głupota ,choć słowa dobrane są inteligentnie . Po pierwsze zestawiasz kapłanów kościoła starotestamentalnego z kapłanami czasów obecnych . Tak nie mozna,z tej przyczyny,ze tamci bazowali na innym prawie Bożym,prawie Starego Testamentu-bez prawa Miłości i Miłosierdzia obowiązującego obecnie w Kościele od czasów Jezusa Chrystusa. Po drugie Bóg w Jezusie Chrystusie pozwolił na TO WSZYSTKO ,na ukrzyzowanie się . To była Boza Polityka,by dać ludzkości prawdziwą miłość opartą na prawdzie. Ty tego jeszcze jak widać nierozumiesz . Judasz tez byl w tych planach świadomie uwzględniony . Następnie (zresztą powinienem to dać na początku) co za głupotę piszesz ,ze cyt: "TO PRZECIEZ KAPŁANI WALCZĄCY Z SAMYM BOGIEM.." Kapłani nie walczą z Bogiem ,tylko Mu służą ,jedni lepiej ,inni gorzej,po to zostali kapłanami -istota kapłaństwa polega na służbie Bogu ,a nie na walce z Nim. Wiadomą rzeczą jest,ze kapłani odpowiedzialni za śmierc Jezusa Chrystusa byli kapłanami zaślepionymi i nienawistnie usposobionymi do nauki ,która na powrót Bóg chciał im i nam wszystkim przypomnieć . Tu jest Twój początek glupiej ,manipulacyjnej analizy mojego twierdzenia. To tyle na razie.

5 opcja to twój stary i jego wypięty i lśniacy na słoncu zad

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org