Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eksploatacja Ameryki przez Żydów |
W jaki sposób można się pokazać, że jest się dobrym pracownikiem, bo w mojej firmie chłopaki 5 lat harują po 12 godzin oczywiście w soboty i niedziele też i ciagle słyszą, że za mało zrobili.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eksploatacja Ameryki przez Żydów |
chol...a czy wy umiecie odpowiedać na pytania, które się znajdują na tym forum czy tylko jedziecie po pysiu91 i innych!!!
|
|
kazik kasztan się pojawił rżnięty przez małpy w białym. do kosciola? to po drodze moze razem wyskoczymy na pola, tyle czasu sie ukrywasz aż byś w koncu przeszedł do czynów... 14/88! Zbych
|
|
Malachit dzieki wyreczyłęś mnie :) też miałem to napisać !!
|
|
Kozak film :) Misiek daj więcej _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Abcd wielkie dzięki za podesłanie linku byłam na tych zajęciach i jestem bardzo zadowolona :)
|
|
Mam bardzo poważny problem a mianowicie w grach online mam duży ping!!!! Jak można go zmniejszyć? Mam neta z firmy Jarsat z Gdańska która blokuje cały net na radiu.A po kablu ma całą moc!!!! Mieszkam w Kolnie.
|
|
Ciekawa jestem która to lekarka. Wanda P. ee i tak się niedługo wszyscy dowiedzą i bardzo dobrze
|
|
Adamus, też się uśmiecham .... ale inaczej byś "śpiewał" gdyby to Twoja najbliższa osoba byłaby poniżana ..... wszystko w temacie Pozdrawiam
|
|
Ciekawe jakie wróżby znali członkowie SS Hexensonderkomando?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |