środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bzdura ministranci niczego nie rozdawali

kurczę, na prawdę Netia jest beznadziejna? Bo nie wiem czy warto dla 30 złotych przechodzić do nich...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bzdura ministranci niczego nie rozdawali

Klawiatura ma ok 5 miesięcy - używana 3 razy - stan bdb - zapakowana w org. pudełko.

Chodzi Ci o zimowe czy na lato?

Zarobił?Zastanów się ,co piszesz.

no to juz nie wiem co mam z tym zrobic czy poczekac czy jechac do tej jednostki i zapytac...

W stokrotce są jedynie zimowe tj. ocieplane.

von chrupka, skończ już proszę, bo zdaje mi się że życia poza forum nie widzisz. Wczoraj na głównej stronie 4lomza.pl ukazał się taki artykuł:

http://4lomza.pl/index.php?wiad=27189

Pisząc że zarobił kasę dla miasta, miałem na myśli ten fragment tego artykułu:

"...Alicja Konopka przedstawiając opinię komisji do wniosku o podwyżkę podkreślała, że dzięki działaniom prezydenta Czerniawskiego miasto otrzymało w tym roku dodatkowe ponad 9,5 mln zł. Przełożyło się to na zmniejszenie zadłużenia o 4,3 mln zł i zwiększenia inwestycji o ponad 5,3 mln zł. W ocenie radnych z tej komisji to wystarczające argumenty aby pensję podnieść, a ich zdanie podzieliła także większość miejskich radnych."

Może Ty masz lepsze i wiarygodniejsze info, niż wypowiedzi radnych, ale ja się kierowałem tą, którą miałem pod nosem. Czytając, że dzięki działaniom Prezydenta, miasto otrzymało w tym roku DODATKOWE ponad 9,5 mln zł. zrozumiałem, że jest do dodatkowe 9,5 miliona złotych zdobyte przez Prezydenta, które nie było wcześniej wkalkulowane w budżet miasta.
Nie wiem, może to ja nie umiem interpretować takich tekstów, a może Ty nie interesujesz się, co się dzieje w Twoim mieście tylko na forum siedzisz? Nie wiem, odpowiedz sobie sama.

rudy błazen z druhem

Jaka masakra?

http://londonay.com/LM4949

nie no musiałam znaleźć....

ref brzmi:

Boska, Boska
Twe Ciało mnie zabija
Aj, Chce Cie złapać
Aj, aj, chce Cie złapać

hehehehe stąd te gesty .... ;o)

rudy błazen z druhem

Zapytaj w warzywniaczku koło Gabs -Foto na Starym Rynku. Mają różne rzeczy do sushi.

pojechac ustaniesz na bramie i do kogo pojdziesz ? od tego masz wku w lomzy idziesz i oni powinni tobie pomoc ...od tego oni sa ... idz do wku maja numery telefonow zadzwonia sie dowiedza ... a tam pojedziesz a wojskowy "beton" ciezko jest przebic ... ja bym ci radzil wku ...

Dokładnie- młodzi są Ok.Mojego syna uczą dwaj młodzi instruktorzy i widać efekty.Zrobił oszałamiające postępy.Wcześniej chodził do starszych instruktorów,coś go nauczyli....pływał rozpaczliwcem..a teraz pod okiem młodych..az sie chce popatrzyć jak robi postępy.
Syn chodzi do sekcji-nauki pływania MOSiR.

Następny idiota...
Stąd moje wywody w stronę Prezydenta o pieniądze dla Klubu, bo ich w Nim nie ma! Właśnie to są konkretne przykłady, że ten Klub potrzebuje kasy, bo rodzice miasto wyręczają i płacą za treningi dzieciaków, a Klub jeszcze kasę za wynajem boisk wywala dla MOSiR-u, czyli dla miasta!!!!
Tak być nie powinno i to miasto powinno wspierać dzieci i młodzież w rozwijaniu Swojej pasji. Poczytaj sobie pierwszy link który wrzuciłem w tym temacie i zobacz jakie pieniądze dają okoliczne miejscowości na Kluby piłkarskie w porównaniu do Naszego miasta.
Jak żeś takie mądre pytanie zadał, to najpierw odpowiedz mi, skąd ma Klub przeznaczać jakiekolwiek pieniądze na dzieci, skoro tych pieniędzy nie ma????
Zacznijcie ludzie czytać to co piszecie, bo mnie już krew zalewa! Wcześniej chrupka, teraz błyskotliwy dlaczego_nie.......................................

Masakra ...

512452040 dr sokol

adamosa tu nie ma .
Tu jest poważny temat o pizzeri :):):):)

niestety na sosy nie zwrocilem uwagi w ferworze jedzenia, nie codziennie jem pizze gratis w koncu.

a ja se na luzaczku siedzę i nie robię nic!!!;-D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org