Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Agnieszka Muzyk ukrywa coś w temacie wyboru wykonawcy strony internetowej kierowanego przez nią stowarzyszenia? |
W Sympatii(komis) --ciąg sklepików na dworcu autobusowym:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Agnieszka Muzyk ukrywa coś w temacie wyboru wykonawcy strony internetowej kierowanego przez nią stowarzyszenia? |
U mnie pod blokiem też stoi,,rupieć,, od 2 lat.jak przychodzi wiosna rośnie pod nim zielsko,jak zima--spychacz nie może odśnieżyć parkingu,bo złom przeszkadza.PYTAM SIĘ--PO CO KOMU TE ,,KOLUMBRYNY,,SKORO STOJĄ BEZUŻYTECZNE ??
|
|
Re: Czy Agnieszka Muzyk ukrywa coś w temacie wyboru wykonawcy strony internetowej kierowanego przez nią stowarzyszenia? |
sluchaj zdzisiu jestem dumny ze jestem łomzyniakiem,jestem dumny, ze to nasi chlopcy utrzymuja sie na tym trudnym rynku lat nascie,jestem dumny ze to do lomzy ciagna ludzie ze swiata zeby zalozyc instalacje ,a nie odwrotnie wiec twoje perdoly o tym zeby jechac gdzie indziej odbieram jako zawisc malego hoojka ktoremu w zyciu nic nie wyszlo i na domiar zlego zazdrosci swoim sasiadom ,kolegom i przyjacilom ze im sie udalo jak jeszcze raz bedziesz namawial ludzi do szukania po innych miastach tego co maja pod nosem i co rozwija rodzinny rynek ,to uwazaj zebym nie stal z boku ,bo w pysk dostaniesz i potem dwa miesiace na ojomie bedziesz sie zastanawail jak to sie stalo ,ze swoj swojemu zgotowal taki los qrwa ,pewnie ze mam w tym interes,bo ja daje im zarobic oni mi ,a ja moze tobie swoje erotyczne fantazje sprowadz do spuszczania sie na forum bialegostoku ,jesli ci tam rynek bardziej pasuje nara i bez odbioru
|
|
A co otworzyłeś zakład i brak klientów ???
|
|
Nie, żona się chce dowiedzieć.
|
|
Ja mam pomysł :-) Mnie też to wkurzało kupiłem sobie dom na wsi mam 0.5 hektara podwórka stoją na nim 4 samochody i można jeszcze w piłkę grać. Gdzie zaparkuję tam stoją, a w zeszłym roku pod blokiem jak odśnieżyłem pojechałem po fajki i już miejsca nie było no i łopata i jedziesz od nowa. Ja proponuję zostać BLM i sprawa załatwiona :-)
|
|
|
|
A wójt gminy Łomża ??? Roberta
|
|
nie zawsze. W przypadku np piecy zaplacisz za glosnik, material wykorzystany do produkcji, wieloletnie doswiadczenie, dopracowane zestrojenie itd. Wystarczy postawic obok siebie dwa piece o takiej samej mocy, "renomowanej" firmy i jakiejs nieznanej i zapewniam, ze roznice uslyszysz. Z reszta kazdy oczekuje od pieca czego innego i jak sam nie zagra i mu nie przypasuje to nikt za niego nie wybierze.
|
|
akcja podobna do łomżyńskich akcji suczek i psów* jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy " http://www.youtube.com/watch?v=cDAfiI6hVXQ&feature=related * Psy w opowiadaniu " Folwark zwierzęcy " były siłą trzymająca w totalitarnych ryzach społeczeństwo zarządzane przez świńskich liderów a raczej przez liderów którymi były wypasione na społecznej krwawicy zdradzieckie świnie
|
|
tam jest zaklad przy zakladzie o ktory ci konkretnie chodzi
|
|
tam jest męski ( bliżej pizzerii D Angelo ) i damsko-męski ( mniej więcej po środku ) - byłam tam podciąć końcówki. Zapłaciłam zaledwie 10zł a w innych salonach zawsze przynajmniej 2 razy tyle. Końcówki profesjonalnie podcięte, nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam :)
|
|
Ja bym się z modliszką nie żenił. Opis: O możliwej marginalizacji PSL – u przez PIS po ewentualnym przystąpieniu ludowców do koalicji rządowej. Źródło: TVN 24, 29 września 2006 (transmisja konferencji prasowej Bronisława Komorowskiego)
|
|
Tak się mizdrzyłeś do pana prezydenta w sprawie jego zarobków.Powinien się teraz odwdzięczyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |