Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawdziwe intencje USA |
Rozumiem Adamusku, że jesteś za likwidacją kodeksu pracy, wszak o to toczy się spór. Czy tak? Mówcie na temat - to Twoje słowa. No, ale skoro znowu zaczynasz ;-), to odbiegnę od temata i pytanie Ci zadam... A co z tym osobnikami nieprzystosowanymi, które rzeczywiście gorzej sobie w życiu radzą?? Tymi, którzy od dziecka byli gnojeni i poniżani, ustawicznie podcinano im skrzydła, niweczono z trudem ugruntowane poczucie własnej wartości, regularnie podważano wiarę we własne siły?? Do gazu? Jako najsłabsze ogniwo? Jak w świecie fauny - zwyciężają tylko silniejsze jednostki.. Czy o to chodzi?? Oczekuję jasnych, konkretnych i klarownych odpowiedzi. PS. Zakładając (utopijnie rzecz jasna :)), że wszystkie sprzedawczynie w sklepie nagle robią bunt i idą się "douczyć", po czym wielce oświecone i naumiane zakładają własne, świetnie prosperujące interesa, łatwo się domyślić, że nie miałby Ci kto, Bobasku, tego chlebka sprzedać... Więc nie natrząsaj się z wierszyka Tuwima, bo jest bardzo pouczający i aktualny do dziś! ;-) Nasza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawdziwe intencje USA |
Z dniem pierwszego Grudnia będą blokowane porty p2p!!!!! Mają za liche łącza i zmuszeni zostali poblokować je!!! No i z tego jest taki morał że od Neostrady trzeba się trzymać z daleka. Ja sam korzystam z kablówki w Kolnie.Operator jest z Gdańska.Firma JARSAT.Mam radiówkę i łącze do 256 kb/s,lecz norma to ok 90 kb/s. Jakby tego było mało to poblokowane są wszystkie porty!!!Wolne są od stronek www i poczty tylko!!!Reszta portów jest filtrowanych tak że nie idzie korzystać normalnie z neta. Np ściągająć emulem 800 mb Mp3 ściągałem prawie pół roku!!!! Mam dużo orginałek i nie mogę dobrze pograć w necie bo blokują mnie. Np.przez parę godzin siedzenia w grze np Nhl 2006 online mogę rozegrać ze dwa do trzech meczy!!!! Tak nie powinno być!!!!!
|
|
A kase za to biorą ! bagrmosen
|
|
witam Miałe przez 2 lata w interneo( i to było rok temu) i niestety nie mam miłych wspomnień wieczny brak łacza a konserwator przychodził po ok 2 dniach a co do cen http://www.interneo.pl/cennik.php teraz płacę 40 a nie 90pln ceny za 512
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |