środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Anioły Biznesu - co za parodia?

brzydkie i drogie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Anioły Biznesu - co za parodia?

18 robiłem we wrześniu - impreza super się udała.
Zaproszenia początkowo chciałem zrobić sam,ale troszke trenuję i brakowało mi czasu i kumpel polecił mi http://zaproo.pl/ robią wrażenie - gościom się bardzo podobały,a wybrałem z kategorii zaproszenia standard/oldschool/#05.

Wiatm

Ja z kolei polecić mogę Hotel Roś w Piszu ok. 60 km. od Łomży.

Wiecej info

http://www.hotelros.pl/

Udanego wypadu.

Pozdrawiam

Google nie boli :
Adres:
18-400 - Łomża
Polowa 11

Tel: +48 (86) 2162986

kierunek od tego jest, by sygnalizować skręt... Aż boje się pomyśleć jak Ty jezdzisz gdy jesteś w pełni "obecna"

Martuchna ciesz swoimi pociechami ile możesz :) bo potem uciekną z gniazdka rodzinnego .

hm ja przed porodem słyszalam miliony historii z łomzynskiej porodowki zatwarzajace krew w zylach myslalam o porodzie w bialym juz sie dopytywalam ale zmienilam lekarza na sokola (wczesniej chodzilam do zaremby) i postanowilam rodzic w lomzy wiadomo ze porod boli bardzo ale ekipa w naszym szpitalu jest ok ja jestem zadowolona oczywiscie zalezy do jakiego chodzisz lekarza (mi tak sie trafilo ze sokol mial akurat dyzur) w kazdym szpitalu nawet w najlepszym szpitalu zdarzaja sie wpadki (jezeli mozna to tak delikatnie okreslic)

ooooo i to mi wlasnie chodzi....niech uciekaja :))))
tylko hmmm musze jeszcze wytrzymac kilka......nascie lat :P

Andy C mysle ze nie chcialbys dostac w pier...i widziec jak inni odwracaja glowe wiec mi nie mow o mentalnosci Polakow tylko daj przyklad ze nalezysz do tej lepszej czesci spoleczenstwa jak np "torro" :)

W Łomży wszędzie to samo.
Wyzysk za grosze i oszustwo!!!
londonay.com/LM4949

odradzam pracy tam ja tam byłam na rozmowie kwalifikacyjne i pierwsze o co mnie sie zapytał to gdzie pracuje mąż i jakie ma zarobki, do tego prezes jest strasznie nie miły. po rozmowie dzwonili żebym przyszła ale im podziękowałam a co lepsze przyjeli tam mojego znajomego jakieś 2 miesiące po mojej rozmowie rozmowie kwalifikacyjnej i po prostu zrobili z niego debila mianowicie już był przyjęty i kazano mu za dwa dni przyjść do pracy na 6 rano, tego dnia co miał pierwszy raz iść do pracy przed 6 zadzwonili i powiedzeli że jednak mu dziękują.

Panstwa i jego funkcjonariuszy nie zmienimy ale mozemy przeciez pokazac ze jestesmy narodem i powiedziec dosc przemocy i temu co sie dzieje w Polsce w Łomży... a moze nasze dzieci kiedys beda rządzić panstwem wiec nasze zachowania teraz beda dawaly im przyklad.
Czy ty Andy C pomyslales kiedys zeby zalozyc nauczycielowi smietnik na glowe albo chodzic po lawkach w czasie lekcji? Nasze i wczesniejsze pokolenia mialy szacunek do ludzi, likwidowani byli tylko ci "niewygodni" (dla Pa...),czego tez nie popieram. A to co teraz sie dzieje wsrod mlodziezy jest przez nas tolerowane bo my tez robilismy wybryki, ale porownaj czy takie, czy dochodzilo do ekscesow w tym stopniu? I dlatego oni pozwalaja sobie na wiecej bo czuja sie bezkarni. Nie mozna dac klapsa dziecku bo strach ze cie zamkna za kratkami ale jak dorsoly dzieciak (mlodziezowka) wchodzi do szkoly z bronia bo w dziecinstwie nie znal kary to wychodzi bez konsekwencji.

Tylko tolerowac takie zachowania i czekac Jednaczewiaka.

Martuchna czytając Twoje posty zawsze zachowujesz pogodę ducha i dystans do samej siebie. Chciałbym się tego nauczyć tego od Ciebie :)

grubaryba- to nie tylko w lomzy, to w calej polsce, jeszcze troche a skonczymy jak grecja.

oj baza tu sie mylisz.....a dziennie tak sie sklada ze robie w granicach 80 do 100 km w zaqleznosci od tego gdzie mam jechac...
ja nie mam powodow do tego zeby klamac .....
a poza tym co tobie da ze zablysniesz tu swoja inteligencja ktora az olsnila to miejsce....
ja ludzi twojego pokroju mam gdzies i napewno opinie wasze o mnie...ja jestem jaka jestem i
I RATHER BE HATED FOR WHO I AM THAN LOVE FOR WHO I AM NOT...

@Andy sloneczko marny ze mnie korepetytor jak cos...ale zrobie co moge :)))
a teraz jade po swoich terrorystow:))

Mi równiez wyślij projekty :)

a portfel?

Dobre dzwonili o 6 ciekawe kto jak biuro zaczyna pracę od 8. Ktoś wstał celowo o 5.30 żeby poinformować pana że nie bedzie pracowal.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org