Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzeba w tych wyborach głosowac na inne opcje niż seniorów z PIS |
kierowca, nie pije. Nie podszedłem, poniewaz długo tam nie bylem. Jak nie masz nic istotnego do powiedzenia o tej kobiecie to nie odzywaj sie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzeba w tych wyborach głosowac na inne opcje niż seniorów z PIS |
a nie ma ??? _73_
|
|
z partnerką był więc zagadać nie pasowało ... teraz bubek na forum szczęścia próbuje
|
|
forum jest dla wszystkich i każdy może się wypowiadać. a ty nie masz prawa nikogo uciszać.
|
|
no trudno ale dziekuje :)
|
|
A kto w polonezie grał do tej pory na sylwkach ? Bo fakt faktem jedzenie mają dobre.
|
|
Noo nawet dwie.
|
|
Skonczcie jzu wreszcie pranie tych brudow zalozyciel tematu to jakis niewydoroslaly dzieciak, takie sprawy to sie zalatwia miedzy soba no chyhba, ze rozmowa juz sie odbyla i nic nie zdzialala ale takie wylewanie zalow na forum i oczernianie kogos publicznie bez osobistego kontaltu to juz szcyt wszystkiego, zeby nie bylo nie jestem ani rodzina ani znajoma Serafinskiego, jestem zwykla osoba czytajaca i strasznie mnie to drazni. Taki chojrak na forum a osobiscie sie odezwac to go jajca ze strachu pewnie dra. Byla cena, oferta, umowa i juz albo sie ja akceptuje albo nie, a nie placze sie na forum, ktore i tak jest oblegane przez idiotow
|
|
wejdxz na strone Cosmeo i tam jest galeria makijazy, tutaj zaraz konkurencja zjedzie, znajomi beda zachwalac i skad bedazie wiadomo, kto mowi prawde..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |