wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gigantyczny przekręt w Radomiu z udziałem posłów i polityków PiS

Ian van Dahl - Castles in the Sky (Breakbeats)

http://www.youtube.com/watch?v=naCSwk0ndso

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gigantyczny przekręt w Radomiu z udziałem posłów i polityków PiS

witam.wiecie może czy jest w Łomży lub najbliższej okolicy serwis, który wykonuje naprawy gwarancyjne produktów firmy lenovo ? chodzi o laptopa lenovo g570.Z góry dzięki z odpowiedzi,pozdrawiam...

Wiadomo, że po championach szczenięta zawsze są droższe, ale cóż się dziwić - ich geny są lepsze, bliższe ideałowi wzorca rasy. Dlatego hodowcy maja różne szczenięta, wiadomo, nie każdy chce pieska na wystawy, a tylko do domu.
I tak np suczka owczarka niemieckiego przeznaczona do dalszej hodowli będzie kosztować ponad 3tysiące, po championach (nie do rozmnożenia) ponad dwa, a zwykła suczka z rodowodem po zdrowych rodzicach około tysiąca.
Tyle, że niestety są ludzie, że tak powiem leniwi, którym nie chce się jechać 100km do hodowli i kupują na bazarach, w mnożarniach lub na allegro i życzą sobie by zwierzaka wysłać pocztą ( sic!). Płacą (często) wcale nie mniej niż w hodowli, nie maja zwierzaka zaszczepionego, często zbyt młodego i nie wiadomo, czy do końca zdrowego. Drugie tyle (oby nie więcej) zostawiają u weta.
W Łomży kobieta sprzedawała shih tzu, rasowe bez rodowodu (ciekawe). Miała pieska i suczkę, więc ludzie patrzyli i brali zachwyceni szczeniaki po 800zł. Najzabawniejsze było, że jak podrosły, to się okazało, że shih tzu nie przypominają :D
Inna sprawa - yorki z Łomży po 600zł. Karmione najtańszą karmą, zero suplementacji diety. Efekt? Ludzie kupowali psy po 600zł z krzywymi łapami i innymi wadami.

No i tu znowu kompromituje się administrator który pod przykrywką weryfikacji ogłoszeń moim zdaniem wyżera najlepsze kąski dla znajomych a ochłapy rzuca ludziom. Czyli adminie po h.u.j ta twoja żałosna weryfikacja jak ktoś będzie chciał to i tak napisze co chce.

a to tylko maile? Wystarczy, ze jakas kobieta da ogloszenie, ze poszukuje pracy i dostaje smsa z niemoralnymi propozycjami. Na lomzynskiej stronie sami masturbanci czatuja na szukajacych pracy.

zapewne 31 grudnia :)

Moim zdaniem, skoro admin robi akceptowanie ogłoszeń, nie powinien akceptowac ogłoszeń bez konkretów. Zwłaszcza od firm. Jeżeli akceptuje takie jak tu przytaczacie, to nie powinno być weryfikacji w ogóle, a dodane ogłoszenia powinny się pokazywac od razu.

model oprawek kiepski chyba ze szkla byly drogie ? plastik jak bywalcy klubo-kawiarni jam costam ...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Tak umundurowani byli uczestnicy marszu ? Takim gestem się pozdrawiali ? Wszyscy ?
Czy takie flagi powiewały nad tłumem ? Innych flag nie było ?

Teraz nie na temat:
Falangi (dłoń trzymająca miecz) używają nie tylko faszyści ale także inne nurty prawicowe oraz marynarka wojenna (symbol kaperski).
Nie używają jej naziści.
Pozdrowienie nazistowskie to kciuk wzdłuż dłoni. Kciuk w bok to chyba coś innego...

Patriotą polskim może być każdy, kto szanuje polską tradycję, symbole, historię i jest gotów do minimalnych choćby wyrzeczeń na rzecz państwa polskiego (nie rządu) - czyli na rzecz wspólnoty mieszkańców tego państwa (a nie tylko wspólnoty narodowej).
O patriotyzmie decyduje czyn a nie deklaracje. Jest to gotowość do działania.
Bicie lewicy przez prawicę lub odwrotnie świadczy jedynie o nienawiści lub głupocie - nie o patriotyzmie.

P.S. Ci na zdjęciu to jakieś po....

witam, mam możliwość wybrania któregoś z wymienionych telefonów, i prosiłbym o pomoc być może ktoś z Was posiada owy telefon i mógłby coś o nim napisać albo ktoś posiada go ze znajomych w rodzinie? Możliwość wyboru mam do jutra do godz. ok 15-16 gdyż znajomy jutro wraca z Włoch. Czekam na jakąś pomoc i podpowiedź, i proszę o nie podawanie innych modeli bo tylko mam do wyboru te:

1. samsung e2222
2. samsung corby 2
3. nokia c203 touch
4. samsung gt-c3500
5. samsung gt-s3350
6. sony ericsson txt ck13i

czekam na odpowiedzi;)

Jak na ministra to mizernie.

foto pochodzi z gw
Te pokazuje bezradnośc SM

te foto pokazuje poprawę bezpieczeństwa na drogach :D

Myśląc nawet logicznie to po co sekretarka w gabinecie masażu

Admin robi co mu się żywnie podoba jeśli potrafi pojedyncze posty kasować na politycznym to czemu nie robi na ogólnym?

Maniuszek to jest pionek Górskiej.Pyczot nie jest złodziejem
Możemy pogadać w realu ja jestem gotowy.Ty tą kasą się dzielisz z chorą na łeb i powaloną Górską.Mogę zagwarantować że oskarżając pana Pyczota możecie razem wylecieć z tego ZHP.Górska chce córkę obsadzić w ZHP a jej córeczka nawet się pacha do każdej organizacji społecznej m.in. Klub poetycki Carpe Diem który prowadzi pani Kuklińska

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org